EGO

Har precis varit på bio med Hanna och Olivia. Vi såg EGO. Jätte bra film! Sjukt fin men rätt sorglig.. Nu drar jag hem, ska upp rätt tidigt imorron. Puss


Frost

Det är för jävligt när det är så här kallt ute men det är dock nu det är som vackrast. 
Tog denna bild imorse typ 3 sekunder innan jag hoppade på bussen, var tvungen!

...

Helvetes morgon och dag. Orkar inte skriva om det nu men kan i alla fall säga att min dator har kraschat och att jag kanske måste skriva om några jävla uppgifter. Kul.

Bilden beskriver mitt humör och min dag. Grått, grått, grått, fult och grått.


Jag undrar vad du tänker på.


Dagens Lunch

Bilden togs några minuter innan jag spillde ut ett mjölkglas på datorn.


Mer än tusen ord

Bilder istället för ord. Orkar bara inte skriva.


Ååååh sommar

Åh gud vad jag saknar och behöver sommar och sol. Vill ha bruna ben, sol, värme, bikini, jordgubbar och SOMMAR helt enkelt. Nu har jag verkligen tröttnat på kyla, snö och halka.
 
 
 
 
 
 
 
 

Dream Goal - Dream Body

Min inspiration till att börja träna. Jag vill egentligen inte bli så jätte mycket smalare men jag vill bli starkare och se mer vältränad ut (inte överdrivet). Kenzas kropp är ett perfekt exempel på vad jag menar!
 
 
Bilder lånade från Kenzas.se

Silver

Fick ett par otroligt fina silver örhängen av min kusin i julklapp och nu har jag blivit sjukt sugen på att köpa ett par till.. Letar efter enkla men snygga. Kanske nåt hjärtformat?
Om ni har några tips på vart man kan hitta riktigt snygga örhängen så skriv!
♥ 
Nåt i den här stilen kanske? 

That Day

Var hemma från skolan idag. Vaknade upp med världens mensvärk. Försökte göra mig i ordning men det gick inte. Har legat i soffan typ helt förlamad. Har försökt att plugga lite men kände att jag verkligen behöver vila. Har aldrig haft så här ont. Mår dessutom illa, inte alls kul. Ska snart krypa till köket och äta nåt. Puss hej
Lägger in en fin bild bara för att det behövs och för att jag saknar vår och sommar.

I Miss You Everyday


Mix

Sitter just nu och pluggar med lite smågodis för att inte somna. Har typ helt vänt om på dygnet efter jullovet så är trött hela tiden. Fick sluta tidigare idag igen så nu blir det massa plugg. 
Molly och Linn igår när dom tog min mobil och fotade "några" bilder på sig själv.. ♥

Fika

Vi slutade tidigt idag så jag, Johanna, Molly och Linn drog till götgatan och har gått runt i några affärer. Nu sitter vi på Waynes och fikar. Mys, puss


20130107

Kom precis hem. Hade tid på SÖS idag på morgonen så var tvugen att gå upp klockan 7.. Inte kul. Efter det drog jag till forum en snabbis för att kolla reorna. Hittade lite (som dock inte var på rea, typsikt mig). Köpte strumpor, sport bh, torrshampoo, bh och en ny väska för datorn. Nöjd och glad även om det inte var på rea :D
Dagens lunch♥
Igår kväll. Grät typ imorse när jag skulle upp. 

All I want for Breakfast is You

 
Alltså hur gott?!?

Tumblr

Heej, om ni tycker att jag suger på att uppdatera bloggen så kan ni alltid kolla in min tumblr eller instagram!
 
Tumblr - elinaroosmann.tumblr.com
Instagram - elinastyle
 

2012 - 2013

Bästa med 2012 - Att jag har satsat på skolan och betygen har visat att jag faktiskt kan.
Sämsta med 2012 - Att förlora min älskade moster. Men hon lyckades ändå få mig att inse massa bra saker så hon försvann absolut inte utan att ge mig något♥ En sak till som har varit dålig är att min mage fortfarande är dålig och jag mår ganska dåligt allmänt. 
Förändringar och förväntningar till 2013 - Börja träna, inte bara säga att jag ska börja utan faktiskt börja. Jag har lovat mig själv att jag ska göra en tatuering när jag har börjat träna och ser framsteg. Jag vill också börja tänka mer på vad jag har och börja uppskatta allt omkring mig och inte minst, mig själv. Klyschigt jag vet, what ever.
 

Baking

Pappa tyckte att vi hade så mycket smör hemma så han frågade om jag ville baka något. Hade ändå inget bättre för mig så bakade en sockerkaka med äpple i från Leilas bakbok. Den blev jätte fin och god, första gången jag gjorde sockerkaka så tummen upp för mig! LOL. Imorron drar vi ut på stan och letar väska till moi, lampa och nån fåtölj till vårt rum.
Talk to you later♥
 

Take me here. Now.

Blev så otroligt resesugen. Vill till värmen. Vill bli brun och bara ligga vid en pool och vila med en juice i handen. Hittade det här hotellet i Bangkok. Asså skicka hit mig med ett privat jet nu tack. 
 
 
 
 
 
 

20130103

Länge sedan jag skrev sist. GOTT NYTT ÅR! (I efterskott) Har mått väldigt dåligt och har därför inte orkat skriva. Mår illa hela tiden och har inte alls stor lust till att äta och då blir illamåendet bara värre. Låg hemma framför tvn hela gårdagen men idag kände jag för att ta mig ut. Följde med pappa till jobbet vilket var jätte kul. Träffa massa djur och lyssna på när pappa och hans motspelare sjunger är inte helt fel. Nu hamnade jag i soffan igen framför Pans Labyrint. Juste, vi fick äntligen en ny fin TV till vårt rum♥ 
Sjukt dålig bild men men.. En vit Samsung! Underbart. 

RSS 2.0