NO MORE WORDS SPOKEN

Åh, jag är så fruktansvärt kär i dig. Varför skulle det bli såhär? Jag hatar verkligen att jag älskar dig. Alla mina känslor svävar runt i en orkan som vägrar att släppa taget. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Gör både och.

DEAR DIARY


ETT SMS FRÅN GUD

Hej! Nu är jag tillbaka efter fyra dagar. Fyra ganska konstiga och tråkiga dagar.. Hum, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i detta inlägg. Kanske ska berätta vad jag har gjort? Jag har pluggat ganska mycket, varit med kompisar, skrattat och försökt att tänka så mycket som möjligt. Men jag har också kommit på att det blir liite värre när jag tänker, för då förstår jag hur jobbigt allt faktiskt är. Jag har försökt att dela upp allt jobbigt i olika delar och sedan blanda det med roliga saker. Kanske funkar? Ska prova. Igår släppte jag allt och grät. Jag grät och grät tills jag somnade, väldigt skönt faktiskt, helt ärligt. Prova att gråta någon gång, det funkar faktikst ibland (forutom att man blir sjukt trött efteråt, haha)
Idag (Torsdag) stannar jag hemma pga. huvudvärk, illa mående, trötthet och har sjukt ont i hela kroppen. Usch, sitter och kollar på film. Black swan är en helt fantastisk film, men sjukt läskig och spännande. Man hoppar till några gånger. Nu ska jag kolla på någon mys film och sova. Vi hörs senare
Har fixat några tidsinställda inlägg som kommer upp under dagen + kvällen, kanske skriver något emellan också. Puss

Fick ett sms från gud i förrgår, blev väldigt glad♥

MOBILBLOGG - CHANGE

Hej.. Nu orkar jag inte mer. Tar några dagars blogg paus. Jag mår verkligen inte bra, är fruktansvärt stressad och att man börjar tvivla och ogilla sig själv gör det inte bättre. Hoppas att ni förstår mig och att jag snart är tillbaka igen :) Behöver bara vila och tänka. Ha det bra, tio tusen kramar.
Dikt.
Jag behöver någon som kan se min sorg, som kan ta min hand, som kan lysa upp mitt mörker och finnas där för mig så som jag kommer att finnas där för dig. Jag behöver någon som kan få mig att le och som kan få mitt hjärta att slå fortare och hårdare, få mina kinder att bli varma och rosiga. Den någon är du, bara du.

EARTH HOUR

Hej!
Glöm inte att släcka alla lampor ikväll! Gör det för jorden, för dig själv och för alla andra människor♥

HELLO FRIDAY

Hej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har inte riktigt haft tid att blogga just nu. Igår efter Café 60 så drog vi hem till Honey och käkade middag, Olivia kom också dit :D Vi hade det jätte mysigt! Pluggade, åt kladdkaka och hade det bara allmänt mysigt. Olivia drog sedan hem och jag sov över♥ SJUKT jobbig vakning dock. Alarmet ringde två gånger i minuten från två olika mobiler och dem kunde typ bara znooza, så jag höll på att dö lite, haha. Fast det var ändå sjukt kul!
Vi håller just nu på att planera vår kväll, det blir nog antagligen hemma kväll och så får vi hitta på något galet imorron istället. Just det.. Det är ju våffeldagen idag, glöm inte det!
Men i alla fall, det blir familje kväll idag och imorron får vi se hur det blir.
Vi hörs senare, puss o kram.
Medan jag väntar på sol, bättre tider och inspiration så blir det väl ännu ett collage. En bild på mig själv resten från we♥it.com

MOBILBLOGG - CAFÉ 60

Heyooh bloggen! Just nu sitter jag och myser på café 60 med snyggingarna Honey och Sara ;D pluggar och fikar. Vi ska snart dra vidare, kolla runt lite på stan och sen kanske käka middag hos Honey. Hoppas att ni har det bra! Hörs senare. Ps. Nu är det verkligen vår!

SOMETIMES - NO

Hej!
Vissa dagar blir bilder inte bra. Haha, idag är verkligen en sådan dag! Alla bilder som jag fotar blir fula eller bara dåliga. Men imorron lovar jag att fota mina inköp. Lägger upp ett vanligt hederligt collage medans, jeans jackan och blusen har jag köpt. Båda är från H&M♥

Jeans jacka - 349 kr
Blus - 199 kr

SHOPPING

Hej!
Kom precis hem från en liten shopping tur med snyggingen Sara! ♥ Fick med mig en ny väska (min ''gamla'' gick sönder..) en blus, ett linne och en jeans jacka. Är nöjd ;D Visar bild senare. Nu blir det plugg, plugg, plugg och lite mera plugg. Sen middag och världens bästa mamma har köpt hallon paj och jag dör lite smått av glädje! Du är min vardags hjälte mamma♥
Men vi hörs senare! Kanske lägger upp bilder senare, annars blir det helt klart imorron.
PUSS & KRAM
Sa jag förresten att hon är snygg?

ONSDAG

God morron solstrålar♥
Sitter i skolan och har tråkigt, igen, fast är sjukt glad över solen och värmen! ;D haha. Nu blir det Teknik och musik, sen lunch. Sitter och käkar bulle för att orka med dagen. Lyckat! Idag efter skolan måste jag köpa något nytt i klädväg, spelar ingen roll vad men bara någonting nytt. Kanske, linne, tunika, tröja? Vad som helst. Något vårigt.
Hoppas att ni får en fin dag♥

♥SOV SÖTT♥

Sov så sött nu fina, underbara läsare. Försöker att gå och lägga mig så tidigt som möjligt för att orka med dagen och veckan. Är verkligen sjuukt trött! Sömnpiller behövs för natten och piggna till piller behövs verkligen inför dagen. Jesus amalia. Godnatt i alla fall och vi hörs imorron.



LAST.. FOR NOW

Hej..
Här kommer sista depp inlägget för denna vecka.
Jag saknar verkligen er två. Varför skulle det bli såhär? Vad har jag gjort. Säg det till mig och så löser vi det som vänner gör. Det värsta är att en av er inte hade behövt försvinna. Jag tycker om er båda så sjukt mycket, detta gör så fruktansvärt ont. Jag kan göra nästan vad som helst för att få er tillbaka, men bara om ni kan göra samma sak för mig. Jag saknar och älskar er. Släpp in mig igen♥


we♥it.com

VINNARNA

Hej! Det var så himla många som kommenterade så jag väljer ut fyra vinnare istället :D STORT grattis till er som vann! Här kommer en varsin FET länk♥

1. LIKENOOTHERCAN.BLOGG.SELIKENOOTHERCAN.BLOGG.SELIKENOOTHERCAN.BLOGG.SE

2. CANDERSSON.BLOGGPLATSEN.SECANDERSSON.BLOGGPLATSEN.SECANDERSSON.BLOGGPLATSEN.SE

3. AMANDAAHLENIUS.BLOGG.SEAMANDAAHLENIUS.BLOGG.SEAMANDAAHLENIUS.BLOGG.SE

4. FRIDAHAGSTROM.BLOGG.SEFRIDAHAGSTROM.BLOGG.SEFRIDAHAGSTROM.BLOGG.SE

Feta nog? GRATTIS i alla fall♥

SIMPLE AS THAT

Hej hallå..
Sitter i skolan och har sjukt tråkigt. Håller på med SO:n, blää. Orkar inte. Det jobbigaste är att jag just nu känner mig som nummer 2 hos en viss person. Jag orkar inte med att vara någon ''reserv'', du säger saker om mig som jag blir sjukt glad över och sen säger du samma sak till 100 andra. Känner mig inte lika speciell då. Förlåt, jag älskar dig, men just nu känns det som om att jag är någon reserv som du tar in när du behöver och när alla andra som kommer i första hand försvinner. Jag är ett frågetecken just nu och vet och fattar ingenting. Jag finns för dig här och nu och inte senare.
Puss

PÅMINNELSE - DAGENS BLOGG!

Heeej!
Tänkte bara påminna er om DAGENS BLOGG som jag har just nu, den avslutas imorron så passa på att kommentera som dårar och så drar jag två vinnare imorron kväll!
Här är en länk ---------------> http://moreandmore.blogg.se/2011/march/dagens-blogg.html#comment
♥ LYCKA TILL NU SÖTISAR! ♥

BOHEMIAN DELUXE

H&M

HEMMAAAAAA

Välkommen hem till mig själv! :D haha. Jäklar vad jag har rest denna helg! Måste berätta.
Ditresan
1. Flyg buss till Arlanda (ca. 45 min)
2. Flyg till Oslo (1h)
3. Tåg + buss till lägenheten (35 min)
Här kommer resan till Göteborg.
1. Buss till buss stationen, haha, (30 min)
2. Buss till Göteborg (3 och 1/2 h)
3. Taxi till stora syster (20 min)
4. Taxi till ''hotellet'' (20 min)
Hemresan.
1. Bil till flygplatsen (30 min)
2. Flyg till Stockholm (1h)
3. Flyg buss (ca. 45 min)
Allt detta på EN helg! Förlåt så hemskt mycket miljön.. Går till Norge nästa gång. Kom precis hem dårå, orkar inte göra så mycket mer än att packa upp, blogga, kolla på tv och plugga. Kanske ska fixa håret också, vi får se. Uppdaterar lite mer senare och så kommer det en liten påminnelse till Dagens blogg också! Ha det bra♥

I'M PERFECTLY GOOD AT IT

TJOOOO!
Jag är på FETT bra humör! Har varit på sjukt mysig lunch/middag med familj och vänner! Sjukt härlig dag, men den är inte slut än. Nu blir det Solsidan, mys, film, snack, käka massa och sen sova ;D Är sjukt taggad på tjejkväll men inte taggad på att åka hem.. vill stanna här för evigt. Blir ingen skola imorron eftersom att vi kommer hem såpass sent, men det gör ingenting.
Vi hörs imorron när jag har kommit hem från min underbara resa♥
(igår förresten så var det fest hos min stora syster, jätte kul! Träffade massa nya härliga människor, puss på er!)
PUSSS

MOBILBLOGG - JAG KOMMER INTE HEM

Idag i alla fall.. Alla tåg och bussar är fullbokade och flygen kostar över 2000 kr st så jag blir kvar i Göteborg tills imorron då tar jag billigt flyg tillbaka hem.. Haha kaos! Aja, ska bli sjukt kul att stanna kvar här en dag och natt till dock :D vi hörs senare, puss puss!

TIDSINSTÄLLT - SWEET RIDE

Hej!
Nu är jag förmodligen framme i Göteborg! Har suttit på en grymt snygg och bekväm buss från Norge till Göteborg, varför detta var hemligt är för att min stora syster fyller år och vi skulle åka till Göteborg för att överrsaka henne! Så jag har alltså varit i Norge sedan Torsdags kväll och idag (Lördag) åkte vi från Oslo till Göteborg (3 och en halv timmes bussresa) Eftersom att detta är ett tidsinsällt inlägg så är jag förmodligen framme, har sett Emilias min och firar henne för fullt! Åker hem på Söndag eftermiddag så hinner blogga när jag kommer hem. Kan berätta lite mer om min resa när jag kommer hem. Ha en fortsatt fin helg♥


OBESKRIVLIGT SUGEN

Jag är så sjukt obeskrivligt sugen på en stor fet hamburgare med pommes. Herre jesus. Skulle kunna betala nästan vad som helst för att få en nu, konstigt?

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

GRATTIS MIN ÄLSKADE UNDERBARA OCH FINA SYSTER SOM FYLLER 24 ÅR IDAG, ÄLSKAR VERKLIGEN DIG PANDASTISKT MYCKET!
(kanske inte världens bästa färg mix men det spelar ingen roll! Du är ju mixad i personligheten så det passar dig snyggning!)

THE TRUTH HURTS

But sometimes the truth betrays you.

DAGENS BLOGG

Nu var det ett tag sen jag hade DAGENS BLOGG, så det tänkte jag ha nu. Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar, flera än en går också bra, då ökar chansen att vinna! Så kommentera på, jag drar två vinnare under nästa vecka (typ tisdag eller onsdag) som får en FET länkning.

WAITING..

Hej hopp! Sitter här och slappar.. Kände för att göra ännu ett sommar kollage, man blir så glad av dom! I alla fall jag :D
(vodka flaskan har jag bara för att den är fin och alla bilder är från we♥it.com)

BILLYS PAN PIZZA & NUDLAR

Hej!
Kändes så obeskrivligt skönt att vakna halv nio istället för klockan kvart över sex. Kännde mig verkligen utvilad. Har varit och kikat runt lite där jag är (hemligt stället..) Och nu är det dags för lunch. Dagens meny är:
*Nudlar med biff smak
*Billys pan pizza
*Exotisk fanta från den djupaste regnskogen

Gott va? ;) Nu skriker min mage efter mat så måste dra! Vi hörs senare♥ PUSS o KRAM
(konstigt inlägg detta blev..)

HEMLIGT

Hej! Jag är på ett hemligt ställe just nu. Spännande va ;)? Ni får tyvärr inte veta förrens på Söndag :O Ni kommer att förstå senare! Vi hörs som vanligt i helgen och imorron, har tagit ledigt från skolan också så det kommer upp några härliga inlägg under dagen. Hoppas att ni har det bäst!
Puss & kram



FLY AWAY. LIKE A BALLON

Åh.. Ibland önskar jag att jag bara kunde sväva iväg som en ballong. Utan något bestämt mål eller riktining. Bara sväva iväg utan att veta vart man ska. Det vore så himla skönt och befirande. Låta vinden styra mig och bara låta allt vara. Jag vill vara en ballong♥

DUSCHEN KALLAR

Hej!
Kom precis hem från skolan. Hade sån jäkla otur när jag skulle åka tåget hem. Råkade sätta mig på ett snabbtåg och åkte till Fiskis och var tvungen att gå av och vänta i 10 minuter på nästa tåg tillbaka. Jag förfrös mina öron, tår, händer och näsa. Usch. Idag var det kallt, inte alls kul. Nu ska jag duscha bort min huvudvärk och sedan dricka te och vila. För det behöver jag verkligen efter all stress och skit. Blir sen middag idag för jag är inte hungrig. Hoppas att ni får en super kväll och vi hörs senare!♥

D.Ö.D - A.L.I.V.E

Nu har jag lämnat klassrummet.. Det gick inte bra. Har ju nästan inte pluggat någonting alls och jag kommer inte ihåg någonting ifrån det vi gjorde i 7an. Säger bara SKIT. Hoppas att ni har ett bättre liv och dag just nu♥
Men nu ska jag gå och köpa godis så att jag blir lite gladare :D

ONSDAG 111603

God Morgon!
Nu kör vi.. Eller inte. Oj,oj, oj vad jag är nervös. NO nationella om en timme. Vad ska jag göra om jag inte kan någonting? IG. Hej.
Nu sitter jag i alla fall och käkar frukost och ska snart dra iväg till bussen. Vi hörs om typ fyra timmar när provet är över. -_-
Wisch me luck!

SOULMATE

E - Gjorde det ont?
H - Vadå?
E - När du föll ner från himmlen?

När jag träffade dig första gången såg du ut som en ängel. Det gör du fortfarande och det kommer du alltid att göra. Du finns där när jag behöver dig och jag älskar dig så himla mycket! Jag vet att du finns där för mig och jag finns här för dig i alla lägen. När det blir jordbävning faller vi inte, efter regnet är du mitt solsken. Du är finast ska du veta. Puss♥

Du och jag för alltid bästa vän.

HAPPINESS

Hej, åh.. Jag längtar efter lycka. Och när jag längtar efter lycka då menar jag SOMMAREN!
Gjorde därför ett litet collage med några härliga och somriga bilder från we♥it.com

I'M SORRY THAT I'M NOT PERFECT

Hej.
Gick hem från skolan idag för jag orkar verkligen inte med allt som händer. Jag var stark innan men allt jag går och bär på gör mig så jävla svag. Jag pallar inte mer. Det enda jag kan göra nu är att hålla mig fast vid dom vännerna som litar på mig och som står på min sida. Jag måste tänka igenom allt för jag har så mycket i mitt huvud, det får inte plats nåt no nationella prov där inne så vi får se hur det går i morgon.
Egentligen vill jag bara sova men när jag gör det börjar mardrömmarna om livet. Usch, detta är hemskt. Jag känner ingen skuld för nångonting som jag inte ens har gjort men jag känner mig arg, ledsen och besviken på att folk vänder ryggen emot och tror inte på en. Man kan inte lita på någon längre, nu överdriver jag lite, men det är faktiskt nästan sant. Snart ska jag försöka plugga lite inför imorron, men absolut inte hård pluggning. Det orkar jag verkligen inte just nu. Hoppas att ni har det bra! Puss o Kram

I'M SORRY THAT I'M NOT PERFECT, BUT IN THIS CASE, I AM.

AND SORRY FOR NOTHING.
Jag sa bara sanningen..

FRUKOST I SOLEN

God Morgon
För det första så vill jag inte ljuga. Jag mår inte bra. Jag mådde inte bra innan det här som kom upp igår hände, och nu har jag nått botten. Jag kan inte plugga, jag skakar och har tårar i ögonen nästan hela tiden. Jag spelar glad men jag är egentligen förkrossad. Jag har en enda vän i detta just nu. Tack för att du tror på mig. Utan dig skulle jag inte ens orka stå, men du är min pelare.
Till personen som nu hatar mig: Tro vad du vill. Men det du tror är inte sanningen. Jag kan inte säga något mer för du kommer inte tro på något av det jag säger. Rykten finns och det är jag medveten om, men hur många jävla gånger stämmer dom? Inte den här gången i alla fall. Jag klarar inte detta. Snälla tro mig.

Mer depp behövs inte.. Så, back to the happy life ;) Idag kommer inte Honey till skolan :( Hon mår inte bra.. Förstår henne♥ Jag ska snart gå iväg till bussen för en ny dag i skolan, haha. Det händer annars inget speciellt. En nästan helt vanlig dag. Vi får se vad den har att ge. Vi hörs senare, puss.
Don't just walk away on me. Friends fight!
Bild lånad från we♥it.com

ALLT GÅR EMOT

Allt och alla vänder sig emot mig och oss. Jag klarar inte mer. Det här går inte. Jag vet inte vad jag ska göra?
Bild - we♥it.com

IBLAND SÅ MÅSTE MAN BARA

Fan helvete fan jävla skit piss. Vad har jag gjort? Vad har hon sagt till dig? Jag klarar inte av detta. Jag hade redan 1000 problem och nu är jag nära på att förlora ännu en viktig person. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Snälla prata med mig. Jag vill lösa detta. Jag älskar dig! Du betyder så jävla mycket♥

RENSAR HUVUDET

Hej..
Sitter och sten pluggar no. Måste kunna allt tills på Onsdag, då är det nationella prov. Men nu tar jag en liten paus för att rensa huvudet från allt annat. Kommer ihåg allt bättre om jag inte tänker på det och bara låter allting sjunka in, det funkar bäst för mig. Nu ska jag fortsätta plugga och sedan laga mat och slappa lite innan det blir sista spörten i pluggandet. Vi hörs kanske senare♥
Om ni har några pluggtips inför ett nationellt prov så får ni skriva alla tips och knep som ni har! Jag blir glad för allt!



BLACK AND WHITE


INTE ALLS REDO

Heej!
Jag är verkligen inte redo för en ny vecka.. Känner att jag är så sjukt stressad och förvirrad just nu. Har läxor (som alla har), intagningsprov, förberedelser för intagningsprov, packning, ta hand om mig själv, tankar och allt annat som livet innehåller. Usch. Är så förvirrad. Jag vet inte vad jag vill. Jag vet inte åt vilket håll jag går åt, höger, vänster? Rakt fram eller backar jag? Det känns som om att jag inte ens känner mig själv längre. Aja, nu måste jag kämpa vidare. Drar hem nu och pluggar, vilar och bloggar lite senare♥
Vi hörs, kram.
Bilden här nedan beskriver ganska bra mina tankar. Jag är inte en och samma person längre. Jag är flera som inte kan bestämma sig om vad dom vill.
Jag och min kära syster som fyller år på Lördag. Suprise till dig senare♥

CHICK FLICK

Hann inte fota så mycket, men det blev i alla fall 3 okej bilder
Hemsk bild, men klockan är runt 3 på morgonen så det är ju inte så konstigt.. Haha, förlåt mig Honey och Olivia♥

I CAN FEEL IT COMING

Jag känner att våren och sommaren är påväg! Jag blir överlycklig. Vill bara springa ut naken och skrika. Men då skulle jag nog behöva byta namn och flytta. Men jag är GLAD.

ASHTON KUTCHER

Kan vara den snyggaste mannen i världen, enligt mig♥

TIDEN LÄKER INGA SÅR

Heeeeej!
Nu är jag hemma igen. Tiden går så fort! Nu är det bara två gånger kvar + ett helg läger tills vi konfirmeras, hjälp.. Tiden går för fort och gud (haha) vad jag kommer sakna alla♥
Nu ska jag i alla fall plugga no, läsa, ladda upp bilder och sen käka nåt. Ha lite söndags chill. Vi hörs senare med lite försenade bilder och uppdatering. PUSS
Man brukar säga att ''tiden läker alla sår'', men hur många år det än går så kommer ärren alltid finnas kvar i ens hjärta och påminna oss om det som en gång skett.
Bild- we♥it.com

KONFA

God Morgon!
Idag skiner inte solen.. Men måste tvinga mig upp ändå. Drar iväg till stan nu för Konfa, kommer hem runt halv fem. Då ska jag blogga, plugga, leta fram kläder till imorron och slappa framför Solsidan♥
Måste springa till tåget nu men vi hörs sen när jag kommer hem! Puss o Kram.

Vad ska ni hitta på idag?

Hinner inte ta någon ny bild. Men jag lägger upp några bilder från i Fredags senare.

MOBIL BLOGG - ME AND MY GIRLZ

Nu sitter vi här i soffan och kissar på oss! Vem vinner?! Jag hoppas på Sara Varga! Men hon vann inte.. Aja. Livet går vidare. Vi sitter och myser med chips, kakor, godis, kiwi, banan och läsk. Jätte kul att Eric Saaaaaade vann. Grattis! Nu ska vi sörja/fira! Vad ska ni göra? Nu var melodifestivalen slut för i år, tråkigt. Hoppas att ni får en fortsatt mysig kväll! Peace.Love.Care.

SUMMER 11

ÅH vad jag längtar till sommaren! Ska köpa massa nya bikinisar, shorts, blusar, klänningar, skor och allt möjligt annat somrigt! Här är några fina bikinisar och en fin klänning♥
Allt är från Victorias Secret

WHO ARE YOU?

Until you came and tore down everything.

HEM O IVÄG

Hej!
Kom hem för några timmar sen. Var ju på tjejmiddag och vi hade det jätte kul! Började med middag, fortsatte med skräckfilm, kärleksfilm, deeeeep talk, gråt, film och vi somnade klockan fyra.. Tack tjejer!
Nu ska jag plugga och sen dra till sickla för att möta upp Honey och Jossan, vi ska köpa lite mys och sen dra hem till mig och kolla på Melodifestivalen. Kommer nog hitta på nåt mer kul! Det gör vi knäppskallar alltid, haha.
Hoppas att ni får en fin kväll! Hörs i mobilblogg senare ikväll♥
(förlåt om min blogg är lite deppig just nu.. Men i min blogg skriver jag om sanningen, och just nu är detta just det.)

HÖRS I MORGON!

Hej! Nu sticker jag iväg på tjej middag. För flumm hos bästa vännen Honey♥ Hörs imorron igen när jag kommer hem. Hoppas att ni får en awesome fredagskväll vad ni än hittar på!

PUSSAR & KRAMAR
(tog bara en fin bild från weheartit.com)

MY HEART IS REFUSING ME

I've been crushed, beaten down and i'm frozen to the ground. Like a fool, I trusted you.
Still i'm hopelessly in love. I never thought that I would be this helpless.
I can't belive I'm giving in for you.

Har som sagt inte alls en bra dag idag. Allt går åt helvete och jag vet inte åt vilket håll jag ska gå åt. Är väldigt förvirrad och besviken. Vet inte vad jag ska göra. Orkar inte prata med någon om det för ingen förstår ändå.. Men jag är så glad över att det finns människor som bryr sig och som försöker lyssna och förstå. Ni vet vilka ni är och ni ska bara veta hur mycket jag älskar och bryr mig om er♥
Kan i alla fall berätta lite om min dag. Har varit i skolan som vanligt. Käkade pizza med Honey och snackade om böcker, riktigt mysigt! Sen gick vi hem till henne och flummade framför datorn, vi har kommit på en jätte rolig sak som vi håller på att planera! Ska bli rikigt kul, ni får vänta och se.. Men men, vi hörs imorron! Det får bli mobilblogg imorron och vanlig bloggning på kvällen (kanske).
Vi hörs!
Jag vill verkligen inte släppa taget..

DUBBEL BAD DAY

Heeeej.
Idag har jag en SJUKT dålig dag!! Vaknade på heeelt fel sida (vilket betyder att jag vaknade med ryggen mot fönstret, vilket betyder att jag inte vaknade med solen i ansiktet..) Nu har jag engelska lektion och jag orkar inte. F**K den här dagen. Väntar på helgen. ♥

WE♥IT - SUN

Gud vad jag är glad för att solen lyser. Har längtat som fan (ursäkta svordomen). Jag blir så sjukt lycklig och pigg. Vill gå upp på morgonen och gå ut. Även fast vindarna är svala så lyser solen♥

TEARS


ÖNSKAR ATT DET VAR SÅ

Önskar verkligen att det var så här..

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

Yes kvinnor, tjejer och flickor! Idag är det vår speciella dag. Fast egentligen så är det vår dag varje dag! Vi är smarta, snygga, vackra, underbara, snälla och mycket mycket mer! Just love us.
Men men, idag ska jag till skolan som vanligt och senare ikväll blir det teater med honey, sara och massa andra från klassen :) Hoppas att ni får en fin dag, bloggar under dagen♥
We♥it.com

NEVER SAY FOREVER

Hej!
Sorry för dålig uppdatering.. Men har haft fullt upp i skolan. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Känner mig sjukt deprimerad, och det är ingenting som har hänt. I alla fall inget nytt :/ Känner mig redan stressad på grund av skolarbete, plugg osv. Sen har jag ångest över en massa saker och så händer det en massa skit i mitt liv just nu som jag helst vill slippa. Ibland önskar jag att allt kunde bli som förrut, att allt som jag gjort skulle bli ogjort och allt som har hänt glömts. Min kompis skrev förrut en jätte fin sak som stämmer in på mig,
I can't forget but I don't want to remember.
Och det är verkligen sant. Jag kan verkligen inte glömma det som har hänt men jag vill inte komma ihåg. Jag orkar inte kämpa mer, men när jag slappnar av så vill jag bara resa mig upp igen och kämpa för något som ändå inte är värt att kämpa för. Kan det inte hända något som får mig att känna mig älskad, vacker, speciell och bra. Det är det ända jag ber om just nu..
Fuck life, sometimes

TAGGA!

Nu är det snart solsidan! Taggar till rejält :D haha, jag är FREAK
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

DÅLIG UPPDATERING..

Hej..
Igår kväll kom Honey hit och vi pratade, mös famför melodifestivalen och sedan två filmer. Vi grät som fasen när vi kollade på den sista filmen.. SJUKT sorglig men bra! Vi garvade ihjäl oss för små saker och somnade runt 03.00 :P haha, så kan det gå när man heter Honey och Elina♥ Imorron är det dags för skola igen. Är verkligen inte taggad eller glad på något sätt. Har haft sjukt ont i huvudet hela dagen idag och är stört trött. Ikväll blir det tacos, solsidan och wallander som vanligt. Riktigt mysigt. Hoppas att ni har haft en fin helg, vi hörs antingen imorron eller senare ikväll. Puss♥

LAZY

SHIIIT vad jag är lat idag asså. Orkar typ inte göra någonting.. Nu måste jag rycka upp mig lite. Har förresten planerat lite inför min konfirmation :D Det jag skrev förut om att jag inte tycker att det är lika roligt längre stämmer inte riktigt. Eller asså jag står för det jag har sagt men jag tog i lite väl mycket. Jag var ''deppig'' då och tyckte att allt var skit och tråkigt. I all fall så har jag planerat vilka jag ska bjuda, mat och annat skojj. Snart är det dags, den 8 Maj smäller det :D längtar som sjutton!
Nu ska jag katsa sopor, duscha, sjunga, fixa med bilder och njuta av att våren är här!♥ Vi hörs senare under dan!

BIKINI - LOVE IT


LOVLEY SHOES


HEMMA - ONCE AGAIN

Heej!
Nu är jag hemma igen. Känns både kul och tråkigt.. Saknar Finland jätte mycket♥ Bra att det bara är 3 och en halv månad kvar tills vi kommer tillbaka! Idag ska jag vila, kanske gå en promenad och mysa framför nån film. Tror tyvärr att ingen är hemma just nu, men jag sätter igång att träffa kompisar nästa helg eller under veckan som kommer. Vi hörs under dagen. Puss o kram.

MOBILBLOGG - FLYGPLATSEN

Hej! Sitter just nu på flygplatsen i Tammerfors och väntar på att gå ombord :) vill verkligen inte åka hem! Gud så tråkigt… vi hörs senare ikväll när jag kommer hem. Puss o kram

NIGHT

Hola..
Kom hem för nån timme sen, har varit hos grannen och hälsat på deras underbara bebis! Så jäkla underbar, lägger upp film och bilder när jag kommer hem till Sverige. Han kallade mig mamma hela tiden och pussade, kramade, gosade med mig hela tiden :) så undebart! Nu har jag packat klart och ska snart gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorron för att åka till Helsingfors. Ska bli sjukt kul :D Blir en lite konstig dag.. Vi åker från Tammerfors till Helsingfors för att träffa mina två kusiner (har fler:P) men den ena jobbar så han kan vi kanske inte träffa, om det inte sker ett under :P haha. Sen kör vår kusin Scott oss tillbaka till Tammerfors för att lämna av oss på flygplatsen, sen åker vi hem :( Gud så tråkigt. Längtar till Maj och till sommaren♥

THURSDAY - WELCOME SPRING

Hej!
Åhhhhhh så härligt! Nu är våren äntligen här! Jag blev så fruktansvärt lycklig imorse när jag vaknade till solsken och plus grader :D Idag har jag hunnit åka skidor, slappa, njuta av solen och slappa lite mer. Fast, sen blir jag sjukt deppig när jag inser att det är torsdag och att vi åker hem imorron :( Och snart börjar skolan igen, inte alls taggad.. Blää. Men nu ska jag njuta av den sista tiden här. Kommer tillbaka i sommar igen♥ Vi hörs senare, pussilago.
En promenad i solen igår♥

GOD NATT!

God natt alla söta läsare.
Hoppas att ni hat haft en fin dag, min har varit helt okej :) Nu ska jag mysa framför tv:n, vi hörs imorron♥

I've lost all my petals. Now there is only one thing left. Me and myself.
Love doesn't last for ever, unfortunately.

A WALK IN THE SUN WITH A BROKEN HEART

Hej..
Dagen började inte så bra. Har hänt en sak (inget allvarligt, men jobbigt) och känner mig väldigt nere.. Först ville jag bara ligga kvar i sängen och sova bort smärtan, men istället så reste jag mig upp och gick ut i solen och åkte lånfärdskidor på isen. Vi var ute i ett par timmar. Sedan blev jag foto sugen och gick ut och fotade. Tror att jag fick till några fina bilder. Hoppas att ni mår bättre, hörs senare. Puss♥
(som ni kanske märker så älskar jag att fota i svartvitt)

HORSES

När vi var i Egypten så red vi ju längs stranden, här kommer två bilder ifrån det :)♥
Vackert..
Jag längst ner till höger på hästen Happy♥

COLOR ME UP

Ring från Gina Tricot 100 kr.

KORS

TJENARE MANNEN!
Har precis kommit hem från en shopping dag inne i stan ;) Fick med mig en dubbel kors ring från ginatricot, ett par fjäder örhängen från Seppälä (en finsk affär), en kofta från Only och ett linne också därifrån. Är ganska nöjd faktiskt! ;D Nu blir det middag, skidåkning, bastu och mys framför tv:n! Hoppas att ni har haft en fin dag, vad har ni gjort förrseten? ♥ Hörs senare!
Ringen är silvrig och har en turkosblå sten, visar en bild med färg senare, nu blir det bastu!♥

RSS 2.0