All White

Äntligen kom snön! Älskhatar snö. Om det hade varit snö och varmt samtidigt hade jag varit ännu lyckligare.
Sitter nu på sista lektionen för denna vecka, svenska. Ska skriva om antihjältar. Ikväll blir det lussebullebak och förmodligen film. Imorron klippning och födelsedagsfirande för pappas, flickväns mamma, komplicerat.. 

Kimono

Såg denna helt underbara Kimono på Kenzas blogg och gick in på kyssjohanna.se och dregalde lite mer.
Om jag hade haft 2095 kr så hade den redan varit hemklickad och på väg till mig. 
 

Tandläkare

Sovmorgon idag igen. Jobbig vecka, I know. Började 14.10 och slutade dessutom vid halv fyra så otroligt kort skoldag. Mötte sedan upp mamma och åkte till tandläkaren. Måste fylla igen en tand som jag har rotfyllt för ett tag sen. Men det var det enda. PUSS

No More

Sovmorgon till 12.50. Vaknade vid halv nio och gick upp, dumt, men men. I skolan såg vi en dokumentär som har fått mig att aldrig mera vilja äta på Mcdonalds eller annan snabbmat. Kommer ändå göra det nån gång mer i livet men inte på länge. Sitter och kollar på film och ska duscha håret. Puss
Hit vill jag. Nu.

Today's just one of those days...

... när man bara vill ligga kvar i sängen och kolla på film. Låt mig sova. 
Dagens känsla

Snowman Lingerie

Ett nytt STORT måste från Topshop är dessa underbara jultrosor. Det var helt enkelt kärlek vid första ögonkastet. Nästa gång jag får pengar så är dessa högt upp på "köp" listan. 
 
 
Visst blir man glad?!

White Roses

Jag vet att jag precis skrev om hur mycket jag längtar till julen, men jag saknar sommaren minst lika mycket. Är redan trött på kyla och snor. Ge mig sol, värme och brun kropp.
Om jag hade ägt outfiten på bilden ovanför hade jag seriöst levt i den hela sommaren.
Nagellacket är som pricken över iet. Creme vitt från topp till tå och en utstikcande färg, ja tack.
Det utstickande kan vara nagellack, skor eller en väska. Jag älskar enkla färger med en liten tvist. 

Christmas Collage

Började helt plötlsigt längta sjukt mycket till julen! Det är ju inte alls länge kvar nu heller. Åker till Finland om 24 dagar så behöver inte vänta så länge till, woho! I väntans tider så kommer ett suktande jul collage.

Gårdagens middag&efterätt

Igår lagade jag först lax med potatis, sparris och sallad. Efterätten blev banan, kiwi och hallon i ugn med kokos och vitchoklad över. Hur gott som helst! Nu är det pappa vecka, sitter och väntar på mat.. Sjukt hungirg!
Hörs imorron♥
 
Som sagt.. Bildkvaliten på blogg.se är så fruktansvärt dålig så att man skäms.

Fruits & Berries

Dagen har varit jätte mysig och lugn. Jag och mami började dagen med omelett och "Hela Sverige bakar" finalen och sen historieätarna. Efter det cyklade jag iväg och handlade mat. Lagade lax med potatis, sallad, sparris och mammas underbara avokado röra. Gjorde också efterrätt, det blev frukt och bär i ugn med kokos och vit choklad på. Nu tittar vi på så mycket bättre och sen älskade Downtown Abby. Mys på hög nivå! Puss


Classy

 
Classic
 
En riktig drömoutfit enligt mig. Så enkel men ändå så snygg och dessutom så jag!

Önskelista 2012

Hoppas verkligen att tomten tycker att jag har varit snäll och duktig i år. Detta är en del av min önskelista. Mycket hårprodukter, hehe. Min väska gick precis sönder så det är en nytillkomling på listan, kan dock inte bestämma mig för om jag vill ha en ryggsäck eller en handväska..Här kommer den gamla vanliga beslutsångesten in då. 
Man kan verkligen börja kalla den för min allra närmaste vän♥  
 
1.Champion hörlurar
2.Handväska från Topshop
3.Juicy Couture parfym
4.Moroccan hårinpackning
5.Nyårsklänning från Vila
6.Moroccan schampo
7.Kofta från Vila
8.Värmeskydd
9.Nagellack från Chanel
10.Ryggsäck från Topshop
11. Moroccan balsam 

Maybe?

Hej Babes. Sitter i väntrummet på sjukhuset för att ta andra gardacil sprutan. Innan fick jag hänga ett tag i forum för att "döda" tid. Kollade i lite affärer och testade några saker. Hittade bland annat denna blus. Otroligt bekväm och formade sig typ efter ens kropp. Funderar på att köpa den?

Vad tycks?


HJÄLP igen

Nu behöver jag råd igen. Nästa lördag ska jag klippa och slinga håret. Kan dock inte bestämma mig för vilken blond färg jag ska ha. Kan ni hjälpa mig med det? Här kommer några bilder.
Vilken bild av 1-4 är finast?
 
 

American Pancakes

I helgen tänker jag lätt laga nyttiga och goda American Pancakes! Surfade runt på we♥it och tumblr och hittade massa inspirerande bilder. Är dock sån som typ inte orkar mer än högst tre pannkakor... Och då är jag illamåendemätt. Fint ord. Det är en av helgens stora planer i alla fall. Plus foto och massa filmning.
Tänker ha massa bär och banan till pannkakorna och toppa med lite sirap. Jag menar, american pancakes utan sirap? Spelar roll om det gör dom lite onyttigare. 
 
Recept (hittat på denna fina blogg -> Livetoday)
200g turkisk yoghurt
1 ägg
½ dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
en nypa vaniljpulver
olivolja


Vispa ägg och yoghurt med en gaffel. Blanda resten av ingredienserna i en annan skål. Blanda sen försiktigt ihop allting, och ja det kommer bli väldigt klistrigt. Stek sen på låg värme i lite olivolja.
 
 

Host

Host jävla host. Kvävs eller spyr snart. Mamma kom upp med hostmedecin igår när jag försökte somna så då gick det lite bättre. Nu är det snart ekonomi prov. Vet redan att jag kommer faila så är inte alls nervös. LOL på mig själv.
Tjockis bebisen kommer alltid och stör när jag ska "plugga"♥

Orkar.Inte.Mer

Sitter och försöker plugga ekonomi men det gååår inte. Helt seriöst. Känns helt meningslöst att plugga till ett ekonomi prov just nu. Sitter och hostar var tredje sekund och ögonen stängs hela tiden. Orkar inte mer. Aja. Ska försöka lite till sen lägger jag av och får väl göra om det om jag total failar. 

M.A.T

Hej. Märks det att jag är hungrig?
 
 
 
 
 
 
 
LOL

Well Well Well

Oh herre.. Tydligen så är vår första lektion inställd på grund av massa sjukdom och det fick jag reda på tjugo minuter innan jag skulle gå. Stod helt färdig och bah. Jaha, vad gör jag nu? Så sitter at the moment och kollar på Pretty Little Liars och ska göra något vettigt. Typ plugga och käka lunch. Vi hörs♥
My feeling right now.

Monday Morning

Min känsla när mitt alarm ringer imorron. Vill.Inte. Nu ser jag i alla fall fram emot solsidan♥
We♥it

Just Cut It

Funderar på att klippa mitt hår. Ska även slinga lite för min utväxt har börjat se för jävlig ut.
Måste göras innan jul och nyår i alla fall. Det är mitt mål!
Ungefär den här längden och lite uppklippt. 
Bild - we♥it

A thousand years

Kan inte sluta lyssna på denna låt. Så glad att dom tog med den i nya Twilight filmen! Har haft den som favorit låt hur länge som helst nu. Den blir aldrig uttjatad för mig♥

Vila clothes

VillVillVillVill ha från Vila. Julklapp eller vad som helst, just give it to me!

OMG

Orkar seriöst inte kolla på denna bild. Den är för söt. Vill också somna i hans armar♥

All good things

Gick hem från skolan efter svenskan för det kändes som om att jag hade feber. Vi skulle ha idrott så kände att det inte var så bra om jag är med. Hostar, snorar och pratar som en som en gammal tant. Mysigare kan man ju ha det. Sitter och kollar på film och dricker te. Känner mig inte direkt som på bilden nedanför men men. 

In Action

Förra veckan när vi var i studion och skulle fota med befentligt fönsterljus.
 
 

Light in Darkness

Några häftiga bilder från idag med ficklampor i mörker♥ (VARNING. Kvaliten suger på blogg.se)
Alla bilder förutom den med hjärtat är tagna av Cassandra. Ville mest ha med dom bilderna där jag ritade. 
 
 
 
 

Studio

Har hängt i studion hela dagen med finaste Cassandra. Har fotoat så sjuk mycket, my life♥ Blev fotad en hel del också.. Lika kul, nej. Men fortfarande kul!
En av bilderna på mig från idag. Laddar upp fler snart! Ska bara plugga färdigt♥

Yes or No?

Kanske har hittat årets nyårsklänning? Det är i alla fall en stark kandidat. Haha!

Yes or No?

Glömde skriva var den är ifrån. Du hittar den på VILA clothes. Tror den kostar 399 kr. Finns även i hel svart med svart glitter. 


Begravning

Begravningen var jätte vacker. Vi började med en minnesstund runt kistan bara släkten. Dom öppnade kistan för dom som ville se. Därifrån åkte vi till kyrkan. Det var över 300 personer där. Efter det åkte vi till kyrkogården och hissade ner kistan. Så otroligt vackert, känslosamt och jobbigt. Mycket tårar. Sedan var det fika och en lite större minnesstund.

Vila i frid. Du är älskad och saknad.


Two days

Hej! Ge mig två eller några fler dagar! Är i Finland på min mosters begravning och detta kommer att bli den tuffaste helgen någonsin. Så glad att jag är här dock, med min fina släkt!
Puss


Mamma

Grattis världens finaste och underbaraste mamma. Älskar dig!


Sunny and Cold

Lång dag. Var tvungen att gå tidigare från teori idrotten för att åka till sös. Efter det mötte jag upp pappa och storasyster på pub för att köpa födelsedagspresent till mamma som fyller år imorron♥ Köpte även tårta, gooott. Vi hörs imorron!

L.O.V.E

Tack för att du alltid tröstar oss när vi är ledsna utan att du själv ens vet om det.

Tack för att du alltid får oss att le.

Tack för att lyssnar fast än du inte förstår ett enda ord av vad jag säger.


Breaking Dawn part 2

Yeees! Inbjudan till Breaking Dawn part 2, tagga galet! Få dregla över Robert Pattinson♥♥♥

Pure Wool

Nu sitter vi i bilden på väg hem till Stockholm. Käkar baguette till lunch, mysigt!

Igår var vi på ett konstmuseum i Danmark som heter Louisiana. Jätte fin utställning! Men det finaste var nog shoppen. Köpte en helt underbar skottsk halsduk. Vi hörs!


Alla goda ting är tre

Nu har vi precis kommit fram till det tredje hotellet. Vi ska snart gå på spa med massage (behövs!) och sen blir det middag. Bra men blåsig dag! Puss


RSS 2.0