Trä


Får typ rysningar. Vill ha. Så j*vla snygga och passar till allt.


The best

Det bästa med långa naglar är att man kan fixa dem med nagellack och nagelfil. Så härligt, har ALDRIG kunnat göra det innan men nu har jag sparat som attans.
Update: Bröt min längsta nagel i morse. Började grina, heeeelveteeeeee.

Sad but true

Hahahahahahahahahahahahahhahahahahahah, sad, funny and true.

Nam

Gud så sugen jag blev.

Black nails

Back to black. Ja, det är det snyggaste som finns och ja, det passar till allt.

Before I die

Part 2


Breaking Dawn

Nu sticker jag iväg till bion och möter upp Honey. Vi ska se Breaking Dawn (taggg) Shit vad jag har längtat efter denna film! Galet. Ha en toppen kväll och glad första advent (eller vad man nu säger)!
Puss♥

London

Då var det bestämt. Jag åker till London några dagar innan skolan börjar! Fan vad taggad jag är! Det kommer bli massa shopping, mat och madame tussauds. Shiiiit vad jag längtar♥

Before I die

Part 1


I want to be closer to you

Jag drömmer om dig nästan varje natt och när jag inte gör det skapar jag egna drömmar som får allt och kännas bättre och jag får vara nära dig. Jag saknar dig, din närhet, din lukt, allt. Jag hoppas att det en dag blir vi♥

It's called fashion


Min helg

Lördag - Tona håret, plugga, sova, fest(?)
Söndag - Sova, plugga, sminkkurs(?)
Rolig helg? Njaa, jevligt lung men ganska mysig. Blir säkert nåt lite roligare också som att träffa kompisar, shoppa eller annat skojj. Ha en fin kväll, puss♥

Ballerina


Behind the mask







Lips


Be twisted

Sitter och kollar på Elsas värld bara för att försöka få tankarna på annat och ska snart gå o lägga mig. Usch.. Får verkligen ännu mer ont i magen än vad jag redan har utav kärlek, särskilt när man inte vet vad den andra tycker och ännu mer särskilt när han bor så himla långt borta.
Filip följde mig nästan hela vägen hem från kören idag, tack :D haha. Jag har typ rödsprängda ögon och kinder pga trötthet, mys. I morgon har vi i alla fall sov morgon till 10 så får sova ut lite. Sov gott♥

Hemsida

Gå gärna in på min hemsida elinar.carbonmade.com här lägger jag upp bilder som jag inte alltid visar på bloggen pga. storleken och andra saker.


Här är den! Klicka på bilden eller länken ovan så kommer du dit.


Black and White








At the moment

Hej. Har ägnat typ 3 och en halv timme med Mami på Gynakuten. Myyys. Nej men det gav ingenting så det var väldigt irriterande och besviket. Aja, är hemma nu och är trött så att ögonen snart inte går att hålla uppe längre. Usch asså. Hoppas att ni mår toppen och vi hörs i morgon!♥

You forgot the blueberries

http://www.youtube.com/watch?v=yqEeP1acj4Y

Min vecka

Måndag - Teater med Honey♥
Tisdag - Tandläkare
Onsdag - Plugg
Torsdag - Plugg och kör
Fredag - INTE festa (pga en patetisk anledning) bio?
Lördag - Bio?
Söndag - Sminkkurs och dricka varm choklad (sugen)

Elsas värld

Hola alla läsare! Har ni kollat på nya serien Elsas värld? Om ni har det, vad tycker ni? Jag har sett de avsnitt som finns och jag är jätte besviken. Visst är det tjejigt och mode med men inte alls lika mycket som jag trodde det skulle vara. Och sen tycker jag att skådespelarna är jätte dåliga, tycker att dem kunde hitta några som är roligare, mer lik karaktärena från boken, bättre skådisar helt enkelt. Böckerna är helt klart bättre!

Så Hiss eller Diss
&
Böckerna eller Serien?

HÄNG MED RENARNA

En bild som skulle laddas upp med morgon inlägget men det funkade inte så den kommer nu :D


Morgon inlägg

Morsning bloggen..
Inget glatt humör här inte. Gick o la mig halv ett och vaknade klockan 6. Jag.orkar.inte. Vi har en lektion och sen slutar vi. Jag ska till tandläkaren och torteras, eller ja.. Rotfylla (same shit)
At the moment väntar jag på bussen i kylan. Saknar en person så himla mycket just nu..

I går kväll var jag och Honey och kollade på pappa (teater alltså) och sedan hängde vi med renarna vid plattan, haha. Uppdaterar från tandläkaren senare :(


THOSE SHOES


JPICS

Läs denna snygga blogg av en snygg Johanna!
Lääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääs!
Lääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääs!
Lääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääs!
Lääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääs!
Lääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääs!
Lääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääs!
Lääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääs!
Lääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääs!
Lääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääs!
Lääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääs!

Shorts 2 die 4


Oh gosh.

Kommentar:
Your blog has truly inspired me, especially the current article. thank you for sharing your thoughts and the impact of them has been tremendous to me.Thank you more time and keep up with the good work.

Thank you so much, I get so happy for these comments! I am just glad that what I do inspire people and that I get respond for what I do.

Hoppas att ni andra blogg läsare blir lika inspirerade. Puss o kram

Lättnad

Vilken lättnad. Har fått en tid på sjukhuset den 12e december. Lite nervöst också, tänk om jag måste opereras. Usch, det är jag jätte rädd för. Men hellre det än att gå runt och ha ont hela tiden.

Puss

Säg det igen

Sitter hos mami och kollar på film o myser med kissen. Börjar halv tolv i morgon så jag får sova ut lite. Skola som vanligt dårå, sedan ska jag åka till forum en snabbis och kika på kläder, är sugen på att rensa ut lite gammalt och inskaffa lite nytt. Vi hörs i morgon♥

CONFUSED

Så härligt att ha bestämt sig för någonting. Jag vill verkligen det här och nu ska jag göra det. Jag vill, kan och ska. Puss hej.

SOL VIND & VATTEN

Jag vill resa. Nu. Bort ifrån allt. Jag vill åka till USA, mallorca, gran canaria, thailand. Var som helst, bara bort i från kylan och Sverige. Nån som har lust att åka med mig? Haha

PEOPLE I KNOW

Hej bloggen. Har haft en jätte bra dag men nu känner jag mig riktigt låg, trött och sjuk. Har hunnit med mycket, men framförallt träffat massa fina människor. Åh har verkligen tagit några viktiga beslut inför min framtid tack vare denna kväll.
Sov ut, behövligt, träffade Klara och la familj och käkade middag på Tennsdopet (underbart) sedan drog jag och papi till dansens hus och gick på gala. Riktigt härligt. Skulle ju också dra vidare på Jennifers fest med Olivia men håller ju på att bli sjuk så fick inte för papi. Men men. Det finns fler helger och fester. Har i alla fall haft en jätte bra dag och kväll. Nu blir det film och sedan sängen, åker till mami i morgon♥. Puss
Goodie bag in my ♥
Denna innehöll bla. ögonskugga från L'oreal Paris, rea på sturebadet, vitaminwell dryck (I love), chips, kort filmer från festivalen, kaffe och en grym hårspray.

BLACK AND WHITE


PARTY

Fest klänning till i morgon?
Yes or No?

LIFE IS A BITCH

Hej.
Längsta dagen på länge. Var så himla lugn och glad i morse (händer aldrig) och sen brakar "helvetet" ut. Tunnelbanan funkar inte så jag står och väntar i 10 minuter innan jag bestämmer mig för att ta bussen till slussen. När jag ställer mig och väntar och ska gå på så visar det sig att jag har ställt mig på fel sida. Får panik och springer över, missar den bussen och får stå och vänta i en kvart. Buss resan tar typ också en kvart så måste ta 09.35 bussen när vi börjar 20 över. Kul morgon. Sen fick jag världens huvudvärk och har haft det hela dagen. Vi åkte till fotomässan, riktigt kul! Vi kollade på massa fina bilder, objektiv och tog massa gratis godis, shit vad vi skrattade åt oss själva asså. Haha. Nu har jag ångest över att jag är så trött. Skulle egentligen på tjej middag hos finaste Honey men jag orkar verkligen inte. Har världens längsta dag i morgon igen så om jag ska orka med det måste jag stanna hemma och vila.
Morgon dagen ska bli kul. Middag med några nära vänner till familjen, sedan filmfestival prisutdelning och till sist feeest hos Jennifer♥ Kommer vara bokstavligen död på söndag. Men det kommer det vara värt! I kväll blir det i alla fall lugnt. Film, tidigt i säng och kanske lite plugg. Vet inte om jag orkar det men men. Ha en fin kväll!

Stress som fan..

Usch vad stressigt allt blev. Slutade nu och har typ 1 timme på mig att duscha, käka middag och plugga. JAG.orkar.INTE. Kören börjar sju. Funderar på att gå tidigare för jag är helt slut och min mage vill inte samarbeta. Har förresten fått min avslappningsskena! Den är jätte bekväm men den smakar skit äckligt! Aja, vänjer väl mig.
Puss hej!

(OBS. Jag putar inte på läpparna på denna bild, dem blir så här med skenan, vackert. Jag vet.)


SONG OF STYLE

Detta tips funkar inför vintern enligt mig, men det passar mest in på hösten och våren. Blanda starka färger tillsammans men dämpa ner med en neutral färg. Alltid skit snyggt! Ett tips är att man till exempel väljer att köra neutrala klackar eller accessoarer, drar inte lika mycket attention. Jag själv tänker blanda mörka och ljusa färger till vintern för att det inte ska bli allt för dystert, men jag tänker inte köra för starka färger. Längtar..

ENKELT MEN SNYGGT

Enkelt men snyggt. Skinn shorts med en randig tröja, under en jeans skjorta och grovt overzised kofta. Detaljerna och skorna ska vi inte ens prata om, o.b.e.s.k.r.i.v.l.i.g.t.

FASH


FIREWORK

Hej människor.
Hoppas att allt är bra med er, här är det inte toppen. Har mycket plugg, är för trött, ont i magen, rotfyllning på gång och i morgon ska jag åka in till tandläkaren för att skaffa en avslappningskena för att jag spänner käkarna så att dem har blivit jobbiga, typ svullna. Jag har också fått reda på att en väldigt fin människa är sjuk♥ Du klarar det.
Skola och tandläkare i morogon dårå, puss hej.

En dag..

The only thing I want right now.

HELL


WE ARE ALL THE SAME


2 COOL 4 SCHOOL

Hello people.
Sitter i skolan och tråkar med kompisarna. Vi är hungriga, trötta och arga på svenska nationella. Typsikt att vi ska prata om just kärlek, precis det jag inte vill prata om. Men får göra det bästa av det. Nu ska jag fortsätta att "koncentrera" mig på skolan. Klockan halv fem ska jag till tandläkaren, hej döden.
Puss hej.

EN RING PÅ MITT FINGER

Tja snyggingar!
Sitter på tunnelbanan på väg till kyrkan. Har konsert ikväll men nu rep. Är så sjukt trött. Efter konserten kommer runt 20 gäster hem till oss, kul men jag kommer inte vara så kul, hehe. Ha en fin dag, puss!


FAB

Så.snyggt. Koftor + skjortor= perfect match♥


VÄRRE OCH VÄRRE

Det blev så himla jobbigt och konstigt idag. Ville krama dig men det skulle samtidigt kännas fel när mina känslor för dig är så starka fortfarande. Jag vet inte vad du tänker och det gör det så mycket svårare. Ge mig ett tecken.



Mobiilblogg :DDDD <33

Jag tycker Elias är fett snygg så ni vet <33


TACK & HEJ

Så sjukt trött på killar just nu. Antingen visar det sig att dem är totala skithögar, eller så lägger man ner hur mycket tid som helst på dem men får ingenting tillbaka. Tack och hej för ett tag. JAG bestämmer när vi ses igen.

OH HAPPY DAY.

Känslan när man vaknar 5 minuter innan man ska gå hemifrån men ändå bara kommer 2 minuter sent. Helt ärligt. Trodde ALDRIG att jag skulle komma i tid. Hann ändå sminka mig (hur noggrant och snyggt kan ju diskuteras..) slänga i mig en macka och sätta på mig kläder (som tur är, hehe). Det värsta var att vi hade matte och vår lärare tar frånvaro om man kommer 5 minuter sent, 5! Fattar ni varför jag typ dog när jag vaknade.
At the moment har jag precis kommit hem från kören, underbart att träffa alla fina människor där (hjärta) och bara sjunga av sig. Hoppas att ni har haft en bra dag, nu ska jag göra klart matte läxan. 
Puss

På väg hem..

SÅ GÖR JAG DET IGEN

Bilder: We♥it
Kollage: Moi

DREAMER

Hey. Seg dag idag. Började halv nio med matte, inte direkt det man längtar efter när man kryper ur sin varma, sköna säng på morgonen. Resten av dagen hade vi svenska, vi hade inte så mycket att göra så det blev mest flumm. För övrigt så svider mina ögon av trötthet och orkade göra lite matte och svenska men inget mer. Är så fruktansvärt trött, obeskrivligt. Nu ska jag sova, peace out.
Min middag♥

MORR


EN DEL AV MIG

I en bild


DAGENS LYCKOPILLER

Igår när jag kollade ut igenom fönstret så såg jag detta och var bara tvungen att behålla ögonblicket. Blev ju inte världens mästerverk bildligt men men. Det gjorde i alla fall min vecka!


DON'T LET ME FALL

Tjenixen! Sjukt trött och seg. Jag och Papi gick runt på stan efter skolan och hämtade en lampa och en tavla och träffade massa trevliga människor, haha vi kom fan aldrig hem. Köpte en film också så det blir tisdags film, nice. Har inget och plugga så sitter och heartar och bloggar i brist på fantasi. Ikväll blir det även Top Model och värsta pojkvänsakademien om jag hinner, hörs i  morgon.
Peace out.
Har inga egen tagna bilder just nu så det får bli we♥it

GAL1

Sitter och chattar med finaste Honey och snackar om framtiden. Vi vill åka till USA och festa rumporna av oss, träffa en massa snygga killar och bara LEVA LIVET. Vi är så sjukt tjejiga så jag dör. Jag sitter bara och drömmer om alla killar som jag vill gifta mig med, hehe (dream on babe) Jag ska åka till USA efter gymnasiet och bo där i ett år och jobba som au pair, man tjänar ganska bra och det ingår resor och allt. Jätte tagg, vill verkligen ha med min bästis också♥ Nu ska vi drömma lite mer. PUSS
My future husband?

KOLLAGE

Några wanties från bikbok och topshop

WE♥IT

Jag heter Elinaroosen på we♥it.com. Följ gärna mig. Jag laddar upp egna bilder men ♥ även andras. Har bland annat sets som Style, hearts, photography och fall. Puss på er

Några av mina ♥

♥MAMI♥

Grattis på födelsedagen världens finaste Mami. Älskar dig tusen gånger om.







Många tårt bilder, men ingen vill vara med på bild klockan halv nio på morgonen. Hihi.

SÅ DET KAN GÅ

Blir så ledsen och arg på samma gång. Säg som det är och inte som du vill att det ska vara. Jag känner dig för väl. Jag ser igenom dig och ser annat som du inte vill att jag ska se. Snälla bara var ärlig.
Jag älskar dig mest av allt♥

2 NIGHT

Min kväll. FETT tagg♥


INTE MIN DAG

Inte min dag idag. Har ont i magen både på grund av cystan och mens värk men också för träningsvärk. Fattar verkligen inte varför jag skulle träna just i går av alla dagar. Så sjukt omsart. Sedan är jag bara allmänt sur och har otur i allt jag gör. Gör massa fel och det gör inget bättre, toppen. Jag och lill syrran har i alla fall varit och köpt presenter och tårta till mami inför i morgon. Har studie dag så hinner fira ganska ordentligt. Hoppas att ni har haft en bättre dag, puss.


NEVER SAY NEVER




(Rubriken har ingenting med Justin Bieber att göra. Bara så att ingen börjar argumentera)

TRUE LOVE, HARD TO FIND

Sitter och kollar på filmen "The town". Inte så mycket mer än så. Försöker mest fylla i lite tom rum här i bloggen men också för att jag fick lust att skriva av mig lite. Tacka gud för att tangent bord finns ibland alltså, haha. Hoppas att ni har haft en fin lördag och att ni har en fortsatt trevlig kväll.
Peace out♥
Kollage: Jag
Bilder: We♥it

SNAKE IT UP

Kolla in dessa sjukt snygga halsband från stylebytyra.se. Funderar på att beställa hem det. Kan ju ha den till en urringad tröja/klänning eller en icke axlad klänning. Känner att den är ganska perfekt. Funderar också på detta smala guld halsband som är lite enklare och mer neutralt. Gillar den också sjukt mycket!

DREAMING OF YOU IS HARD

Hej folket! Lika tråkigt väder idag. Hjälpte mamma att ta in våren och sommaren och "välkommna" hösten och vintern med att ta ner alla sommar skor och ta upp vinter skorna. Jippie. Håller på att planera inför mammas födelsedag (måndag) och har ingen aning om vad jag ska köpa till henne. Ångest. Just det, vi ringde sjukan idag också, får kanske åka in tidigare men inte idag men kanske under veckan, hoppas! Vi hörs♥
Ska kanske beställa hem dessa snyggingar. Båda kommer från chicy.se

I COULD SCREAM

Här är det perfekta exemplet på det jag gav exempel på i förra inlägget. Orange lite oversized kofta, lila skor, solglasögon, nagellacket och smyckena. Det som bryter allting är skjortan och kjolen som är pricken över iet. Kjolen lägger in den neutrala biten av outfiten och gör så att det inte blir "för" mycket.
Hope you like it as much as I do.

CORAL DREAM

Känner bara andnöd när jag ser denna coral färgade drömmen. Det är bara någonting som jag måste ha när jag får pengar. Ska skriva ner en "jag vill ha" lista med saker som jag både vill ha och behöver. Morgon dagens to do.

SNEAK PEAK

Här kommer en liten sneak peak på nya headern. Spännande? Haha, tycker i alla fall. Håll ut, den kommer♥

GOOSEBUMPS

Åh.. Jag börjar dregla, får gåshud, blir gråtfärdig och min plånbok springer och gömmer sig när jag ser sånt här. JAG.VILL.HA.NU. Måste ha, måste ha, måste ha, måste ha skriker min shopping hjärna medan min ekonomiska hjärna skriker nej, nej, nej, nej. Ångest big time.
Koftor. Man kan ha allt allt allt till dem. Jeans, byxor, smycken, shorts, strumpbyxor. ALLT.

xoxo

AUTMN/WINTER

Spännande mode tid på ingång. Det jag tycker är snyggast under hösten är när man mixar starka färger med varandra. Det behöver inte vara tydliga drag men ändå synliga. Ett exempel kan vara att dra på sig en knall orange oversized kofta och ett par strumpyxor (färgen spelar ingen roll, fixa och matcha tills det ser bra ut) och sedan en stark nagelacks färg som rosa, korall eller mörk blå. Något som också är både viktigt och snyggt är detaljerna. Halsband, solglasögon, en ring, markerad midja eller axel.
I höst och vinter passar kappor galant! Det är en stor tummen upp. Snyggt, elegant och kvinnligt. Man kan både ha det till fest och till vardags, till jeans och till strumpbyxor, klänning. Alla färger är det som gäller, personligen tycker jag beige och svart är snyggast.

4 NOVEMBER♥

Hey guys! Vaknade 11.42 idag, inte så jätte pigg men. Fastnade för en mysig film igår så somnade väl runt halv tre, suck. Kom precis tillbaka från en timmes jogging/PW tur. Mår ganska bra efter det. Nu sitter jag och ♥ en massa bilder på we♥it och ska snart hoppa in i duschen, eller kanske i badet? Det var länge sedan.. Mys. Snart är det helg vilket betyder hänga med mina fina vänner och byta till papi vecka. Talk to you later.

LIVE.LAUGH.LOVE

Nu slänger jag in handduken för idag. Jag har faktiskt pluggat idag (oh yeah) Har gjort ett träningschema. Vi har fått i uppgift på idrotten att träna 10 timmar innan nästa kurs börjar. Jag kommer träna mer eftersom att jag redan innan hade tänkt börja. Nu har jag i alla fall skrivit ner på vilket sätt jag ska träna, hur, när och vad jag ska blanda träningen med. Alltså hur jag ska äta, vad jag ska äta och hur mycket osv. Jag känner mig jätte taggad! I morgon ska jag ut och jogga/promenera/PW i ca 1½ timme. Sen blir det en lååång dusch och rumstädning. Sov så sött alla spöken, häxor och vampyrer. Puss
Mindre sånna här..
Och mer sånt här..

DEAR SANTA

Snälla tomten, jag önskar mig detta.

JUST LOVE IT

Morron. Sitter och latar mig, är så sjukt trött och har ont lite överallt, men mest i magen. Har ångest över resten av lovet för jag har ingen aning om vad jag ska göra eller vad jag villl göra.. Nu ska jag fixa te och sen kanske gå ut och fota lite (?)
Puss

DINNER

Nudlar med kycklingsmak, nam nam.

IT'S NOT YOU, IT'S ME

Tillbringade dagen med Johanna och Cassandra. Vi drog hem till mig och bakade muffins, tog host*fina*host bilder i photobooth och gosade sönder med Dexter. Jätte mysig dag. Mami och jag orkade inte göra nåt speciellt till middag så det fick bli nudlar. Nu ska jag snar slagga, puss hej♥

HEY THERE

Här kommer några bilder från helgen♥

Ända sen jag upptäckte att man kunde fota i svartvitt på min kamera så har jag blivit fast. Shit asså, fotar nästan bara det nu.


PLEASE.

It would brake my heart.

TODAY I DON'T FEEL LIKE..

DOING ANYTHING.
Tjena folket. Händer inget speciellt idag. Dåligt väder betyder film med Honey, mys. Jag orkar inte tänka på i kväll, i morgon ska jag i alla fall träffa Johanna, Amanda och Cassandra♥ Får se vad vi hittar på. Hörs senare i kväll, puss

RSS 2.0