Sunday 20120930

Hej bloggen! Har tillbringat dagen med papi och lillasyster. Vi åt lunch och gick på bio, sjukt mysigt. Vi ska inte byta från mamma till pappa denna gång eftersom att pappa jobbar varje dag hela tiden. Men vi kommer såklart att ses! Nu blir det X-factor.
 
 
Peace out

Finally

Äntligen fick jag min vita iPhone 4s bebis! Tack älskade mamma!


Nails

Fixar naglarna i brist på nåt o göra. Ingen bra ursäkt för jag har massa å göra.. hehe. Använder i alla fall ett nagellack som heter Nubar färgen - Ballerina. Köpt på ett hotell så vet faktiskt inte var den finns att köpa annars. 
 
Sjukligt torra händer! Dags att smörja.
 
 
Jahapp.. LOVAR att sluta med fula webcam bilder när jag får tid att fota fina bilder!
 
 
Peace Out

Här Sitter Jag...

.... och käkar kellogg's direkt ur kartongen och en katt som sitter och skäller på mig. Min onsdagskväll!
Not, utan plugg och middag. 
 
 
Världens fulaste webcam bild.. Igen...

Craving

Dagens stora craving. Smoothie. Kan någon snäll människa ge mig det eftersom att jag är lat och trött. 
 

Let's Pretend It's Love

Skola, skola, skola och lite mer skola på det. Men helgen har varit toppen. Firat farmor med finaste faster, storasyster, mami, lillasyster, papi och massa andra underbara människor. Bodde på hotell från fredag till lördag vilket var AWESOME, just saying. Kan ju också sneaka in att jag har blivit väldigt borskämd under helgen. Nya fina (dyra) bh:ar och trosor, spa, mm. Händer inte ofta så njuter så länge det varar♥ 
 
Nu blir det halv åtta hos mig och sen X-Factor.
 
Finaste Farmor♥
 
Nyduschad tjej i hotellsäng framför Grey's Anatomy
 
Väntar på att överraska farmor på hennes hotellrum.. Spännande..
 
♥Hotellfrukost♥

Don't Let The Bed Bugs Bite

Godnatt fina läsare!


Before I Die

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hard Decision

Äntligen helg! Har varit lite off på grund av personliga anledningar men jag ska försöka blogga lite varje dag. Denna helg kommer bli sjukt grym! Farmor kommer hit och två överaskningar kommer också som jag inte kan säga nu.. Blir frukost på hotell och jamo hon leva för farmor och sedan middag på restaurang. Jag, lillasyster och storasyster sover med farmor och en till på hotellet, på lördag blir det spa dag! Underbart! Nu blir det förmodligen lite plugg och kanske en kvälls jogg? 
 
Tog en bild med min nya awesome app DeluxeFX
 
Peace out

Great

Tips på god, nyttig och framförallt snabb frukost! Great! Jag är en av de personer som faktiskt gillar gröt, om du också är det så testa Great. Finns i några olika smaker. Jag äter just nu med äpple och kanel.


Why Does It Hurt?

Sovmorgon.. Yes. Behövde verkligen det. Måste snart dra ut i regnet dock. Ska dra och kolla efter träningskor och lite andra små nödvändiga saker som trosor, strumpor och nån kofta eller tröja. Datafodralet får vänta ett tag till. Får bli student lunch a la nudlar idag då. Nu ska jag duscha, spackla ansiktet litegrann och klä på mig regnkläder, woho. Har dock ont i magen just nu så får se om jag väntar att gå ut tills det har gått över eller så kanske det till och med hjälper med att gå ut och gå. Får se helt enkelt. Bloggar nog lite senare idag.
 
 
Världens sämsta "jag vill inte visa mitt ansikte just nu" webcam bild men passar på att visa min nya hårfärg. Färgade blont i början av sommaren. Utväxten har dock börjat komma nu så.. 
 
Peace out

Stolt

Stolt över pappa! Ska bli så sjukt kul att se när det är färdigt!
 
 
 
Nyheterna%2019:00
 
Spola fram till 09.00 sekunder

Just Do It

Jag har ett mål just nu och det är att få min drömkropp. Jag vill ha en smal men vältränad kropp. Jag har egentligen ingen målvikt utan bara en bild på hur mitt mål ser ut. Här kommer inspiration till er och pepp åt mig själv! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några tips som får mig peppad
 
* Köp nya snygga och bekväma träningskor och träningskläder
* Ät nyttigt men gott (det finns faktiskt goda, nyttiga saker) 
* Sätt upp realistiska mål som du vet att du verkligen kommer att klara av
* Försök så gott det går att hålla motivationen uppe
* Gör ett träningschema för veckan så att du lättare kan hålla koll på vad du ska träna osv
* Ha sjukt kul!

One Out Of Three

Skrev ett inlägg i förrgår men "glömde" att publicera det.. Skrev om att jag äntligen tagit livmoderhalssprutan. Det var väl typ det. Hehe, känner mig så fruktansvärt intressant. För mig och resten av min klass är det helg! Vi är lediga på fredag så det blir långhelg varje vecka! Ikväll blir det balett på operan och har typ inga speciella planer inför helgen förrutom några inköp och pluuggg. Nu blir det Mitt stora feta galna bröllop på tv och sen måste jag göra mig i ordning. 
 
Bilder - we♥it
Collage - jag
 
Peace out

Happiness

Åh vad jag älskar min fina klass! Så jävla glad att jag hamnde med er♥

Sometimes The Picture Says It All


Sunday

Drog ner på stan runt två och träffade upp Cassandra och Johanna. Vi letade efter en loppis men hittade ingen.. Sen kände vi för bio men vi kör på det under nästa vecka istället! Det blev långpromenad istället och kollade in några affärer. Jätte mysigt! Nu blir det pizza med familjen och måndag imorron. Hey ho lets go!
 
 
Haha, typ. Peace Out.

Bra kväll

Bra dag. Bra kväll. Puss hej


20120907

Sov ut idag eftersom att vi är lediga varje fredag tills höstlovet, sweeet. Vid tolv tiden drog jag ner till drottningatan för att leta nya träningsskor men fanns fortfrande inte i min storlek. Skulle också köpa nytt datafodral men måste nog ha med datorn nästa gång för har ingen aning vilken min får plats i.. Fick i alla fall med mig lite kläder hem. En ny awesome neon bh, en kofta, svart linne och eyeliner. Inte så jätte dåligt direkt! Ikväll blir det musikal och sedan inspark en liten stund för att checka läget.
 
Några bilder på bhns baksida, snygg?
 
 
Peace out

Design

Sitter och försöker fixa med ny design. Har hållit på att leta runt och bestämma hur den ska se ut i flera veckor men först nu kände jag att jag verkligen hade lust och tid att köra. Gick ju sådär. Ska be ett proffs fixa istället! Håll ut för det kommer♥
 
 
Inspirations bild

On Air

Tjoo alla fina! Har spenderat morgonen på Sveriges Radio! Mitt gamla fina jobb, heehe. Vi fick vara med på en sändning med skönaste snubbarna Gurgin och Dejan. Dom kör från metropol 93,8, Check it out! Jag snackade dock inte! Men det var ändå fett kul (tummen upp). 
 
 
 
Dom hade precis haft fest så det såg ut som ett helvete. Skorna klibbades fast i golvet och ballonger, mat och dricka låg lite överallt, haha!

Foto

Har gått runt i Gamla stan och fotat med Cassandra och Nora i princip hela dagen. Vi skulle gå runt och fråga folk om vi fick ta bild men det gick ju sådär.. Vi fick ihop typ 6 personer! Woho. Just nu kollar jag på Hollywoodfruar, loove it. 
 
Vi stannade på waynes för chailatte. Behövdes verkligen.. 

20 Things

 
1. Jag är sjukt rädd för spindlar
 
2. Jag älskar att gå runt och shoppa ensam
 
3. Jag älskar mjölk
 
4. När jag var liten klippte jag av nästan allt mitt hår och det blev så ojämt att frisören fick klippa av ännu mer 
 
5. Jag är både svensk och finsk medborgare
 
6. Jag hatar när någon säger det ena och sedan gör tvärtom 
 
7. Jag har spelat basket 
 
8. Jag kan sjunga 
 
9. Jag är sjukt höjdrädd 
 
10. Jag älskar True Blood
 
11. Jag lyssnar på Justin Bieber 
 
12. Jag har dåligt självförtroende 
 
13. I princip hela min släkt är från mammas sida. Jag har bara farmor, farfar och faster från pappas sida
 
14. Jag har bott på över 8 ställen i mitt liv 
 
15. Jag är mörkrädd 
 
16. Jag åt min första avoccado i år och älskade det!
 
17. Jag går andra året på gymnasiet och läser foto
 
18. Jag får ont i huvudet av kaffe 
 
19. Min stora syster är egentligen min halv syster men vi kallar alltid varandra systrar 
 
20. Jag har tvångstankar 

RSS 2.0