Dagens (obs, dålig kvalite på bilder)

Kofta (honeys) - Gina tricot
Strumpbyxor (tights) - H&M
Klänning - Bik Bok

Mellis och gissa vad? plugg

Halloj ;)
Kom hem för en timme sen. Har varit i forum och fikat med honey♥ Hittade ett par heelt underbara skor som jag ska köpa nästa gång jag får pengar, dom pengarna jag har nu måste jag använda till lite mer nödvändiga saker än just dom skorna (som i o för sig var helt underbara!) Nu käkar jag snabbt lite mellis och sen blir det tyvärr rå pluggning av no.. haatar verkligen fysik. det är för logiskt för min hjärna att förstå, höhö.
Och sen är det as svårt att plugga när teen mom är på tv.. suck, och jag som vill vara tonåring. Gå på bio, vara med tjej kompisarna, shoppa, fika och bara leva livet. men det får helt enkelt (svårt) vänta:( tyvärr. livet är hårt
Skriver mer ikväll! PUSS

Dagens låt

Dagens låt är Rihannas nya låt Only girl (in the world) den är grym!
Hittade inte musik videon..

Hair me up

Älskar mitt hår ibland. Man får faktiskt säga så ibland tycker jag :)

Stickning för nybörjare

hej hopp!
Lill syrran sitter och försöker att lära mig sticka, hehe, vilket går sådär.. men jag kan i alla fall nu:) haha bättre än innan..
Nu blir det idol och soooft!

Detta tycker jag om stickning

Eller..


Just me


Photoshopad bild på mig :)


Plugg och återigen plugg

HOLA;) kom precis hem från skolan.. ska träna lite nu (asså hemma träningen) och plugga no. Var jätte sugen på soppa idag, blir alltid det när det är kallt och höst ute :) så det blir middagen ikväll. Kommer inte på något mer att skriva.. skriver kanske något lite mera intressant ikväll, haha.
Men ha det gött♥


Enough is enough

Hur likt dig jag än klär mig, sminkar mig, går ner i vikt och försöker kommer jag aldrig att bli som du. Nu har jag tröttnat på att vara du. Nu vill jag bli jag. Vill inte längre försöka vara någon som jag verkligen inte är! Nu ska jag hitta mig själv. Och någonstans långt inne vet jag att jag finns. Men det kan ta ett tag inann jag är klar, så jag vet att det verkligen inte kommer att bli lätt. Men det är skönt att jag i alla fall har bestämmt mig.

Dagens

Dagens outfit.. kofta 299 kr bikbok, tights h&m 79 kr


Örhängen h&m


Ingen rubrik

Heeello
Kom precis hem från skolan:) so provet gick sådär.. eller jag hatar att förklara hur ett prov gick, för jag har ingen aning hur det gick förens jag får tillbaka det:) logiskt..
aja, nu ska jag fixa lite grejer på datorn, plugga no och städa lite på rummet.. kanske ska skriva lite svenska också! mycket i skolan just nu. Och vi har typ bara gått i en månad.
Lägger upp en dagens outfit nu, det var länge sen:) puss och kram, havre flan

Hello dear skoldag..

Godmorgon!
Har hitills haft en jätte lugn morron.. ätit frukost i 20 minuter och hinner ändå blogga lite också:) Idag är det dags för det inte så efterlängtade so provet -_- kuul..
Hum.. idag vet jag inte riktig vad jag ska göra annars, plugga no och musikteori och guff (softa) ;)
Vad ska ni hitta på idag? skola? shopping? :) Ha en fin dag i alla fall♥


Good hair day and new riing

Hej alla fina människor! :D
Idag var det en guff dag;) haha lärde mig det nya ordet för soft av kalle;) höhö, då vet ni det.. har pluggat massa so och aa, inget annat:) åkte till götgatan för att köpa nya koftan, hann allt detta under 10 minuter!! (för att hinna med bussen)
1. Ta ut pengar ur en automat som inte funkade så fick gå till en annan som var seeeg..
2. Prata med några människor från förra musikklass nian medan jag tog ut pengar
3. Gå till bikbok och vänta på en kassör vid kassan och hon skulle berätta om alla 1711 erbjudande som dom har denna vecka..
4. Springa till bussen!
Men när jag kom dit och det var 10 sekunder kvar så visade det sig att den gick först om 11 minuter till.. kuul.
Just nu sitter jag och gosar med musikteorin och so i min ny underbara kofta♥ hörs imorron!
Hade good hair day idag;)
och så har jag på min nya ring som jag fick på tjejmiddan av jossan♥ tack älskling!
Peace Love RING

Rush!

Hejhej, nu har jag lite bråttom.. måste (nu på morgonen när jag är som segast) åka till ektorp och lämna tillbaka filmerna.. suuuuck! måste skynda mig för vill gärna hinna med den bussen där alla roliga människor sitter:) haha
nu ska jag borsta tänderna och slänga ner allt jag ska ha med mig till pappa:)
Ha en fin dag, hörs senare♥
liten bild man kanske blir lite glad av..:)

Hemma

Hej;)
Nu är jag hemma från första riktiga konfa träffen när man bara träffas i sin grupp:) jagär då i söndagsgruppen som ni kanske märker.. vi började med att gå på en mässa, tog inte nattvard. har sagt att jag inte kommer göra det förens jag är konfirmerad. Sen gick vi till en lokal där vi fikade och pratade om mässan, gjorde några lekar och pratade, fyllde i lite papper och sjöng:) riktigt mysigt! längtar efter nästa gång. träffade några snälla tjejer och killarna var jätte söta :)♥ efter detta blev jag shopping sugen (hehe) och köpte en klänning och örhängen, visar sen:)
Nu blir det so plugg och mat, sen dusch och fix av hår.
Puss & kram

.

Skulle bara vilja ta upp detta innan jag berättar om min dag..
denna kommentar var lite onödig tycker jag.
Från anonym:
Men kom igen! Sluta bara, om man verkligen tycker att man är tjock så skriver man inte i sin blogg om det. Det är ingenting att skryta om.

Skulle för det första vilja säga så här. Jag skrev detta bara för att jag just skulle få sånna kommentarer som jag faktisk också fick. Inte för att skryta?! jag blir väldigt ledsen och förbannad över den här kommentaren, jag får skriva vad jag vill i min blogg, men jag skulle aldrig hänga ut någon, eller göra någon illa. Om jag har skadat någon i det förra inlägget så säg till. Jag skriver om mitt problem och hur jag känner, mina tankar kring det och om det stör dig så låt det snälla vara.

Varför?

Varje lunch och middag som jag ska äta hoppas jag på att det är äcklig mat så att jag ska slippa äta. Varje gång jag har ätit något som är lite mer onyttigt än andra saker måste jag träna bort det för att inte gå upp i vikt. Alla sparar pengar för att har råd till kamera, kläder, skor eller dator, medan jag sparar till en våg.
Tre av hundra bilder tycker jag själv att jag ser bra ut på, ibland inte ens det. Jag har aldrig utsläppt hår för jag tycker att jag ser tjock ut i det. När någon kollar på mig tror jag direkt att deras tankar är, ''vad tjock hon är'', ''vad ful hon är'', ''hon kan ju inte ha sånna byxor, hon ser inte klok ut'' och mycket mer. Alla stor bloggar jag läser, läser jag bara för att få mig själv att må dåligt pga. hur dom ser ut, men inte med egen vilja. Varje dag när jag går till skolan mår jag skit för att jag inte vet vad folk ska tycka och tänka om min kropp eller hur jag ser ut. Jag kan inte koncentrera mig på skolarbetet för det ända jag tänker på är min vikt och att jag ska sluta äta och inte äta mer godis, chips eller något över 200 kcl. så här är mitt liv just nu. och ja, jag orkar det.
Ser de andra det jag ser?

I found you!

Kollade runt lite på chapnlle och hittade min balklänning!! åh, skönt att ha det överstökat :) haha här är den, sen ska jag ha ett tufft halsband till, typ ett liknande som hon har på sig på bilden:)

Long Evening MaxidressLong Evening Maxidress


Girls night

Morron Morron på er;)
Last night va awesome! Vi hade det jätte kul. Vi hade ju filmkväll så det blev två skräckisar och en gråt film. Paranormal activity, case 39 och benjamin buttoms otroliga liv.. skräck filmerna var hemska, tror att jag sov tre timmar inatt! Men dom va riktigt bra! Det var verkligen värt det;) haha. Just nu kollar vi klart på benjamin buttoms och honey stoor gråter ;) haha nutte♥ vi käka pizza till frukost:) gott..
Idag har jag inget planerat, kanske följer med när jossan tar hål i öronen men annars ska jag bara plugga till so provet.
Nya läppstiftet;)
Pizza time!
Innan all gråt och skrik..
Vacker frisyr..
Kommer mer bilder snar:) måste städa lite nu♥

OOOHhhh..

Fin rubrik.. kom inte på nåt annat.. ikväll är det finally dags för tjejmiddag♥ Två kunde inte komma så nu blir vi fem.. men det är ju lika bra det:) bättre än inget! just nu har vi so, jag och honey gjorde vår so redovisning och det gick ju bra;) hörs senare♥

Plugg,plugg,flumm,plugg,plugg,flumm..

HOLA everybody!
Halleluja va jag är hungrig o trött.. honey och jag har suttit i två timmar och pluggat so och lite no :) första gången plugg har varit roligt! :D alltid lika kul med dig honey bee♥
Nu ska jag käka och slappa.. kanske läsa på lite mer på no. Idag har det inte hänt något speciellt.. tråkigt som vanligt ;) Men vi hörs senare ikväll, KRAM
LOVE you babe..

New love

Min nya kärlek.. chapnlle!! Love it
Ändra

Tandvärk.

AAAj, nu när bedövningen har släppt gör det så j***a ooooont! hatar detta. nu ska jag verkligen sköta mina tänder! Vill aldrig mera borra! Eller jag ska aldrig mer borra! :(

Fooood

Min middag, råraka med creme fraiche och rödlök. Det bästa som finns! Jag älskar det, och det tar bara ca. 7 minuter:) tips för alla som gillar potatis som smakar heaven eller som har bråttom :)


GOTT!


Just me

Här kommer lite ego pics ;) haha

Hold up.. ser ut som en anka här :S



Peace Out.


Auch!

Heello broklyn sun!
Nu är jag hemma efter en tuff dag i skolan och idag har jag även lagat min tand.. nu är jag helt bedövad och får inte äta något på ett par timmar.. aja, klarar mig nog :) dagens underbara väder har gjort mig på lite bättre humör, så nu ska jag sätta mig och plugga, riktigt skönt att vara helt ensam hemma! Koncentrerar mig bättre då. Längtar verkligen sjukt mycket till på fredag, då är det dags för tjejmiddag! Skriver lite senare;) puss och hej, leverpastej♥
Lite suddig..

Ibland går det bara inte..

Jag är för trött.. hur ska jag kunna klara mig? Jag orkar nästan inte ens skriva detta inlägg.. Sitter i bildsalen och försöker göra ett collage men det går inte heller bra. Måste hem och plugga no men vem orkar det när ens huvud håller på att explodera. Jag vill vara en björn och gå i ide tills jag orkar komma fram igen. Men måste kämpa fram tills Fredag och då släpper jag allt och har kul med mina fina tjejer och har världens bästa kväll! Tack för att ni finns och tack för att ni gör att jag orkar vänta tills den. PUSS

Soon you will be mine..

Detta ska jag ha innan månadens slut!
eller i denna färg..
eller i denna färg..
Plus kofta och skor:) Allt detta kan du hitta på Ginatricot

Lovely

Detta är mina senaste inköp:) nu fattas det bara skor, koftor, tröjor och lite annat gött;) Nu blir det no och musikteori plugg. -_- inte taggad alls.
Tights från H&M 79,50 kr
Jeans 199 kr från Gina Tricot
Dödskalle ring 80 kr ellos.se
Puss & Kram

Svart

Idag bär jag svart för att Sverige Demokraterna kom med in i riksdagen. Tack för mig och ha en fin dag.♥

Saknar..

Kommer alltid finnas i mitt hjärta.. Längtar verkligen tillbaka.

Lördagsmys

Detta var vårat lördags mys igår:) Idag blir det plugg och slapp dag.. ha en fin dag! Hörs senare♥
Peace Love Care

God Natt!

♥God Natt, sov gott:) vi hörs imorron♥

Höst

När jag gick hem från skolan för en vecka sen hittade jag ett höst tecken.. Jag vet inte om jag ska bli glad eller ledsen över det faktiskt. Kanske ganska skönt att sommaren är över. Eller vad tycker ni?

Sakta jag går genom stan..

Hej där ute i regnet..
Kom precis hem från första konfa träffen :) så kul! Hade verkligen inte förväntat mig att det skulle bli så roligt och bra. Jag ser verkligen fram emot att konfirmera mig :D Jag är med i Söndagsgruppen, en ganska liten grupp men den bästa ;) haha
Just nu sitter jag och myser framför datorn med en kopp te i handen och några kakor att mumsa på..mys faktorn är hög! Nu fattas det bara en kille som kan sitta och hålla om en.. Fy vad det regnar. Jag behöver nog inte duscha idag. När lilla syrran kommer hem ska jag sticka och hyra film och köpa lite godis:) vi ska ha filmkväll, erika är såklart med också. Lill syrrans bästis♥ läs hennes rosa blogg här --> einis.blogg.se
Skriver mer ikväll. Ha det bäst!

Underbara ni!

Här kommer lite försenade bilder från tjejfikat på string :) puss på er tjejor♥



Vacker or what?




Peace Love Friends


Suck

Orkar inte blogga. Allt är ett helvete ändå.


Äh, whata heck

Orkar inte vänta med att den ska vara perfekt på plats.. här har ni min nya header :D puss och kram
Vad tycker ni förresten??


Bad day.

Hum. hej.
Kom precis hem från tandläkaren. hahah, nej inte alls kul. Jag har ett hål och typ hundrasjuttio elva början till hål. jag dör, måste dit imorron igen för att borra. Ännu roligare! -_-
Aja, always look on the bright side of life.. eller just det, det finns ingen!
Nu ska jag plugga no, om jag orkar och sen typ laga mat för ingen är hemma.. Roligt liv jag hade då. Hoppas att ni har det bättre
Just det, som gräddet på moset hittar jag ingen överföringsladd till kameran.. så inga bilder kommer upp förens den är funnen. (säkert mamma som har gömt den för att göra livet liiite mer surt än vad det redan är. :S, älskar dig mamma!♥)


Me right now.


BikBok

Måste Måste Måste Måste ha inför i höst!


Allt detta + lite till ska köpas direkt när barnbidraget kommer :D


Kläder makes me go wild!

Hittade dom här underbara plaggen på modegallerian.se :)


Noo, not sunday

Hejsan svejsan i lingonskogen!♥
Kom precis hem från en jätte mysig fika med finaste tjejorna:) vi fikade på cafét string, tuffaste fiket i stan enlit mig! :=) Har ni varit där? Vad tycker ni?
Vi pratade om allt och inget typ.. jätte mysigt att träffas, vi ses ju tyvärr inte alls lika ofta som förr.. tyvärr! :( Men det ska det defenitivt bli ändring på♥
Bilder kommer upp imorron..
Nu ska jag kolla uppgiftskalendern och kika vad vi har för läxor.. blää. aja, bloggar kanske lite senare;) puss och kram


11e September

Heeej!
Har inte skrivit på ett tag nu känner jag.. Igår (fredags) var jag och Jossan på körsbärsträdgården på dramaten♥ lika bra som alltid:) sen åkte vi hem och mös lite hemma, med te och macka.
Sov till klockan 13.00 idag och kände mig as tonåring och taskig när jag fick redan på att jossan varit vaken sen halv elva.. haha oops. any way.. idag har vi bara slappat och gick senare och handlade. Pappa jobba ikväll så det blev lite girls night only! Vi gjorde tacos och kolla på ''Valentines Day'' och ''Har du hört ryktet om Morgans?''. Just nu är vår chesee kake i ugnen :) (den jag tipsade om) Imorron ska jag träffa mina stads kompisar, men vi har dock inte planerat allt i detalj.. jag måste tyvärr plugga lite no, soo that sucks.
Men ha det bäst!♥
Peace Love Care

My lunch..

Ohh. idag var jag tvungen att resa mig från sängen (soffan) och gå och handla, för ingen var hemma. Skulle göra soppa men orkade inte, så det fick bli majs med gräddfil och typ manna risifrutti och kiwi;) och så tycker jag lite synd om mig själv så jag köpte en skvaller tidning och guess what? en bulle :P Kollade på en sjuk film, Just my luck.. riktigt härlig film!♥ Har ni haft det gött i skolan idag? Vi hörs imorron, peace.
Inte direkt lunch, men jag orka verkligen inte..

Oh jesus..

Åhh herregud! Jag har glömt att berätta! Nacka Musikklassers gästartist iår i berdwallhallen blir Salem al fakir!!!!! kan ni fatta, min älskling sjunger med oss! OMG, jag är överöver lycklig:D


Min medecin..

Detta blir kvällens medecin + idol;)
PÖÖÖSS

Bakning

Nu när det är dags för reality så kan det ju kännas lite tröttsamt och tråkigt.. så för att lätta upp den tråkiga (kanske regniga) vardagen så brukar jag baka! Och man kan plugga när bakverket är i ugnen eller under tiden (om man är så begåvad, hehe) det jag brukar och älskar att baka är, äppel kaka, kladdkaka, cheesecake och bullar! Här kommer lite fina bilder från min nya kamera som jag fick i födelsedagspresent förresten! (mina dröm gick i uppfyllelse, jag fick min efterlängtade systemkamera!! tjoho) :D så nu blir detta en fotoblogg♥
Fick 6 nummers prenumeration (stavas?) av tidningen ALLT OM MAT av pappa i present:) jätte bra tidning för dom som älskar att både äta och laga mat, perfekt för moi:)
Sitter och dreglar som sjutton just nu.. Om ni inte vill köpa tidningen kan du gå in på alltommat.se och hitta recept på det mesta där:) Hörs senare!
Peace Love Care

Nån som har spik? För jag har hammare..

Mitt huvud värker som in i djävulens hem!! Känns verkligen som om fwm hammare bankar inuti mitt huvud. När jag kom hem blev det inte bättre! Då satte magvärken igång också. kul -_- Jag som tänkt sätta mig ute i solen och plugga men det kan jag inte nu, och dessutom hittar jag inte matte boken. suuuucckk
life really sucks sometimes..
Men hoppas att ni har haft det bättre idag! Pusss
MOOOOORRRRRRRRR!!!!!!

African dance

OOhh.. gissa vad jag och Honey gjorde idag? Afrikansk dans, så jeevla kul! Vi skaka loss!! Lärde oss fyra danssteg på en timme. We will be back!
Annars då? Dagen har flutit på som vanligt, första bild lektionen på terminen var kul:) fast jag är verkligen riktigt dålig på det.. och sen har jag tagit ett stort steg! Jag har slutat på franskan!! Äntligen, äntligen och äntligen.. så glad att slippa den tunga bördan nu. Nu ska jag bara fokusera på allt annat.
Ha det bäst gummihäst och sov så sött..♥

 


Italien

Liite bilder från italien, jag lovar, det kommer mycket mer!







Hemma!

Hej hallå!
Nu är vi tillbaka från underbara Italien.. vilket suger i för sig. Aja, idag blir det skola igen.. back to reality. Fast det är lite svårt att tänka sig att jag under förra veckan har fyllt 15 år, solat på en strand, badat, ätit pasta och pizza varje dag! (är väldigt sugen på potatis) sovit och sjungit! älskar 9 M och kommer alltid göra! Tack för att ni gjorde denna resan den bästa i mitt liv!
Detta är ett minne för livet! Nu ska jag göra mig i ordning och kollar runt lite på daddys nya dator, och kanske öppna resväskan♥
Ha en fin dag! Hörs senare, puss och kram

RSS 2.0