Tomorrow

Idag har vi inte gjort något speciellt alls. Mest väntat på att min gudfar ska komma hem från Norge, där han jobbar. Ligger just nu i soffan och kollar på Quantum of Solace. Kände för att se lite fler James Bond filmer efter att vi såg Skyfall. Imorron åker vi tyvärr hem men när jag väl kommer hem kommer det bli sjukt mycket mellandagsrea shopping! Skriver kanske ett inlägg imorron också innan vi åker♥
 
Fick i julklapp av min stora syster att göra mitt egna mobilskal av mina instagram, facebook eller andra bilder. Underbart!

Yes please


Mina senaste ♥ från weheartit

Let the Sky Fall

Idag har jag mest pluggat. Vi sov ut och åt en stor frukost. Första gången på två dagar som jag verkligen var hungrig och sugen på mat. Har dock mått illa hela dagen ändå... Runt fyra tog vi bussen till stan och mötte upp min moster för att gå på Skyfall (wooop) och sen åt vi på en italiensk restaurang. Bra dag! 

Falkenberg

Åh saknar faktikst sommaren och värmen. Inte för att det var sommar när jag tog denna bilden men ändå.. 

Make my wish come true

Hade en jätte fin julafton med massa god mat, fin släkt, underbara julklappar och MASSA snö utanför fönstret. Gårdagen var inte lika kul. Min lillasyster blev smittad med magsjuka av en idiot familj som kom sjuka till våra grannar när vi var där på fika. De visste om att deras son hade varit sjuk men de sa inget och kom ändå. Det var ingen jätte magsjuka utan det gick över direkt och sen började jag må jätte illa. Kunde inte äta middag utan gick och la mig och somnade, efter det mådde jag bra så jag åt lite middag och sen spelade vi Trivial Pursuit. Innan vi gick och la oss kollade vi på sista avsnittet av Downton Abbey och andra avsnittet av morden i sandhamn. Mysigt värre! Idag blir det kanske bio♥
 
Fick nästan allt som jag önskade mig. Underbart! Fick bland annat presentkort, en BH, örhängen, pengar, juicy couture parfym och body lotion, hörlurar, silver shampoo, moroccan oil shampoo/balsam (som är på väg med posten,wohooo) och sen ska jag även få nåt från Victoria Secret. Min farmor köper det för hon är just nu hos min faster i Philadelphia!

Passions frukts tryffel

Gjorde tryfflar med passionsfrukt igår som vi ska ha på julbordet. Har inte smakat på dom än så dom kanske är skit äckliga.. Hoppas inte. Får skämmas framför halva släkten. Kul. 
 
 
Svarvtia bilder i mitt ♥

God Jul!

God jul! Nu blir det gröt och sen kyrka. Efter det blir det julbord och sen PAKET! Woop, hoppas att ni får en fin dag!♥
 
 

*Week

Det borde stå "this week is not that week" istället för day dock.. Julhelgen = jag går upp i vikt. LOL

Finland

Skulle skriva det här inlägget när vi satt på flygplatsen men hann inte så lägger väl upp lite bilder och text nu då. Vi gick upp vid tre (mitt i natten). Taxin kom vid fyra och sen tog vi flygbussen till Arlanda. Var så sjukt hungrig så vi käkade frukost där och sen gick vi på planet. När vi kom fram till Finland trodde vi att vi var tvugna att åka bussen hem men då var min kusin Robin och hans hund Felix där och mötte upp oss. Vi hade ingen aning, skönt och åka bil hem istället. Senare på dagen gick vi ut och högg gran, vi hittade verkligen den perfekt granen.♥
Vi hörs sen. Puss
Frukosten. Nej, allt är inte mitt. I wish men nej.
 
Snyggaste kusinen med snyggaste granen!

Cuteness

Världens sötaste kusin barn♥
 
 
 
Älskar att Minea börjar posa direkt när jag tar fram kameran och Konrad gör bara arga miner..

Shopping

Detta köpte jag på Mango idag, inte så jätte juligt kanske men men. HEMSKA blixt bilder men var tvungen eftersom att det är mörkt ute och har inte alls bra ljus i mitt rum..
 
 
Cardigan - 299 kr
 
Mini plånbok för kort - 89 kr

MANGO

Inga mer läxor nu!!!! Eller jo.. Två kvar, men dom gör jag klart på lovet och efter. Vi hade fotoprov idag och efter det drog jag hem. Gick runt lite i forum och kollade affärer istället för att stå ute och vänta på bussen. Hittade en jätte fin cardigan på Mango och även en liten mini plånbok där man mest har sina kort och kanske lite pengar. Fick ett presentkort där från pappa för ett tag sen så tänkte att jag kunde hitta nåt fint nu och det gjorde jag♥ 
Lägger upp bilder på vad jag köpte snart. Ska bara kolla på Småstadsdrottningarna först.
 

Dagens Lunch

Dagens lunch på Espresso House med Mami och lillasyster. Vi har spenderat dagen ute på stan och letat julklappar. Gick ju sådär men det var riktigt mysigt♥ Nu blir det middag och sen "Så mycket bättre".

Jag & Min Moster

 liten del från min film som jag har gjort till min mosters minne. Hon gick bort för ungefär 2 månader sedan och vi fick i uppgift att göra en film som ska ha temat "Jag och ...". Här är den delen där jag sjunger "True Colors".
(Det är ett litet hack i mitten av låten som inte är med i "orginal" filmen. Men aja, det spelar egentligen ingen roll)
 Mycket sämre kvalite också...
 

Lucia

Hej alla människor! Var ett tag sen jag skrev men tänkte slänga in ett kort inlägg och berätta om gårdagen nu. Var i skolan som vanligt och runt fyra så sprang jag till bussen, hann, sprang hem, hets packade ihop mina lucia kläder och grejor, sprang (som en GALNING) till tåget och HANN! Första Lucia konserten började halv sju och andra åtta. Är redan lite trött på lucia sånger nu men det är fortfarande lika mysigt varje gång man tänder ljusen och sätter på sig lingonkransarna. Nu blir det plugg, plugg och lite mer plugg. Hela helgen kommer att spenderas hemma förrutom på söndag när det är dags för konsert igen♥
 
 

Tredje gången gillt

Ännu ett jul collage.. Kände för att göra det lite jul mysigt här på bloggen! Detta är dock sista inlägget för idag♥ 

Grinchen

Blev så sugen på att kolla på Grinchen men har ABSOLUT inte tid. Har så sjukt mycket plugg och det är inte bara det utan även 4 lucia konserter endast denna vecka! Hej magsår och stressutslag.  
8 dagar kvar till jullov (för mig)♥ Det är typ det enda som får mig att inte stanna i sängen varje morgon.

Bara för att...

Vet inte varför jag lägger upp denna bild men jag blev glad av att se den och fick julstämning.
Tänkte att ni också kanske får dom känslorna.
Varsågod♥

Andra Advent

Firar andra advent med min lillasysters konsert i berdwallhallen och lite plugg innan det tyvärr..
Men nu blir det julkalendern. 
 

Nyårslöfte

Årets nyårslöften är:
1.Börja träna minst 3 ggr i veckan
2.Äta nyttigare
3.Få bättre självförtroende
4.Må bra

X-Factor

Var på X-Factor finalen igår! Woop. Vid kvart i sju så sprang jag som en galning för att hinna med tåget och jag hann! Mötte upp Hannas lillasyster Astrid vid perrongen och sen hoppade Hanna & Bianca på. Vi åkte till Annexet och fick våra VIP band sen var det bara o köraaaaa. Skoja haha men vi hade sjukt bra platser så vi såg ALLT. Var det rätt att Awa vann? Tycker i alla fall jag. Hon är grym! Kom väl hem runt halv ett så sov till halv tolv.. Sjukt skönt. Nu blir det plugg...

Christmas Nails

Här kommer lite nagel inspiration inför julen. Ska någon gång under lovet försöka mig på att göra något fint. Kommer ju gå sådär men värt ett försök, eller två, eller kanske tre.
Bilder från we♥it

KAOS

Min buss kom inte i morse så missade första lektionen (såå synd..) Ska i alla fall pallra mig iväg till idrotten. Det var tydligen viktigt att komma på den lektionen idag. Får bara se om jag kommer iväg. Vi hörs senare♥
 
Inte fullt så här vackert idag kanske...

Dream Body

Somnade med ångest igår.. Såg Victoria Fashion Show 2012. Efter jul ska jag kötta som f*n på gymmet med mina nya träningsskor. Mitt goal, lite åt VS modellen Candies hållet.

We♥it

Några av mina senaste ♥ på weheartit
Om ni har lust att följa mig så heter jag Elinaroosen, Puss 

Beautiful Light

 
 

No school today

Kommer inte ut och alla bussar är inställda så det får bli en dag hemma! Woho! Ska kolla på massa film och dricka varm choklad. Skriver mer under dagen. Puss


Twenty days left

20 dagar kvar till jul. 16 dagar kvar tills jag åker till Finland. Bara bra saker framöver. Just nu sitter jag och pluggar samhälle. Inte lika kul, men det måste göras. Lägger upp ett jul collage i brist på bilder.
Lägger upp några vackra vinter bilder som jag tog i måndags efter pluggandet. Puss

Daddy Cool

Ja. Jag har en fett cool och snygg pappa. Åh,älskar mina fina föräldrar♥
 

Before & After

Hängde hos frissan i över 3 timmar. Det var bara jag och frisören där så vi pratade på hur mycket som helst! Blev jätte nöjd med resultatet också! Klippte av ganska mycket av håret också, jätte skönt.
Här är resultatet!


Lusse Lelle

Nu är det jul! Lussebulle bak igår, julkalendern imorse och massa snö ute! Underbart.Snart åker jag och möter upp mamma för att klippa och slinga. Spännande! 

Puss


RSS 2.0