Långt inlägg men läs!

Igår kväll började jag må otroligt illa och kunde inte äta någonting. Trodde flera gånger att jag skulle kräkas men det hände ingenting. Jag somnade och imorse när jag vaknade så hade pappa redan gått ner till frukosten. Jag gick upp för att fixa i ordning mig lite och så började jag andas fortare och såg stjärnor framför mig. Fattade direkt att jag höll på att svimma så jag skrek på min lillasyster att hon skulle vakna och att jag höll på att svimma. Några sekunder senare vaknar jag av att Agnes skrek mitt namn. Vaknade mellan toaletten och väggen. Hahahah.. orkar inte.

Sen höll jag på att svimma igen sen! Men hann lägga mig ner på golvet innan. Nu har jag i alla fall ätit massa frukost och det känns bra. Nu är vi på väg ut i Köpenhamn. Puss


Jeans

Trodde heller aldrig att jag skulle köpa utsvängda jeans.. Men det gjorde jag också! Haha


I did it

Oh ooh.. I did it. Jag köpte 2 saker på Abercrombie & Fitch. Pappa betalade den dyraste (hjälpte en fattig student, haha). Han betalade för en otroligt fin sommar klänning och jag köpte en vit blus. Fick också med mig ett par ljusblå jeans. Sjukt nöjd!

Fick idag reda på att begravningen är redan näst, nästa söndag så kommer att åka dit näst, nästa torsdag. Känns jätte skönt. Vill verkligen sörja med min fina släkt.

Nu blir det film på hotellet, puss


Breakfast view

Sitter och äter frukost och utanför är det en vacker lång strand med vågor. Vackrare frukost utsikt får man leta efter. Vi ska ut på stranden snart och fota massa fina bilder. Idag drar vi i äg till Köpenhamn!
Vi hörs senare idag, puss


Ullared

Även om det har hänt en otroligt sorglig och hemsk sak i min familj så hade vi redan bokat en resa sedan länge till Köpenhamn och så skulle vi stanna i Falkenberg på vägen. Man får helt enkelt leva vidare som vanligt och låta sörjandet vänta. Vi har tillbringat nästan hela dagen i bil och sedan blev det Ullared shopping. Köpte mest nödvändiga saker. Nu blir det filmmys med take-away. 
 
 

Vi ses i himmelen

Inatt dog min moster. Hon har betytt väldigt mycket för mig och många andra människor. Vi är i chock och jag vill bara åka till Finland och krama om min underbara släkt.
Vila i frid fina moster. Du lämnade oss alldeles för tidigt och jag önskar att jag hade fått träffa dig en sista gång. 
Vi ses i himmelen.

Studio Two

Sitter just nu i Benny Anderssons studio och dricker te som vilken dag som helst. (Eller.. Är sjukt starstruck fast än jag har träffat honom förut) Har varit i en studio innan också och ska till en till innan vi ska på balett! Mys dag helt enkelt. Puss


Lov Frukost

Första lovdagen = god frukost! Är nu på väg till pappas jobb! Ha en fin dag, puss


Geak

Sitter och geakar PLL (Pretty Little Liars). Har precis kollat på 3 avsnitt i rad.. Eller kanske fyra. Har i alla fall LOOV nu! Imorron hänger jag med pappa på hans jobb, prao all over again. Nu ska jag sova. Puss

Dreaming Away

Sitter ensam på ljudproduktien och drömmer mig bort till sol och värme. Orkar verkligen inte med mer kyla. Cassandra är sjuk idag så sitter ensam och har sjukt kul (eller..)
Idag har vi ljudproduktion, svenska och idrott. Vi hörs♥
We♥it

Modern

Lång dag idag. Vi började med redovisning på foto och sen åkte vi ut till moderna museet för att kolla på en fotografs utställning, den var tyvärr usel... Vi åkte och åt lunch efter det och sen samhällskunskap.
Nu blir det Pretty little liars och sen middag♥
Så här kul hade vi på moderna.

Flower

Det blev tillslut denna header som "vann". Tack så mycket till alla som röstade! Hade verkligen beslutsångest så sjukt lättad att ha valt nu.Stor PUSS till er♥
 
 

Cold October

Står och fryser och väntar på tåget.. Har varit på kör och vill hem o sova men måste plugga. Sjukt taggad! Tänkte döda lite tid genom att ladda upp en bild från igår när jag och min familj (mamma, lillasyster) mös framför solsidan innan vi åkte hem till pappa. Vi gjorde dipp mix, sjukt gott! Vi hörs imorron, puss.


Back

Älskar den här klänningen. Färgerna är så vackra och tyget ser så mujkt ut. Passar perfekt när man är sommar brun som hon på bilden.

Grey

 
Måste måste måste införskaffa nya stickade tröjor. Bilar till Köpenhamn på höstlovet så ska leta lite där.
Har ni nåt tips på en bra klädaffär i Köpenhamn?
♥ 

Shine Bright Like a Diamond

Så otroligt vacker bild och klänningen är helt underbar. Älskar skärningen. En riktig drömklänning.

Söndags Frukost

Äter alltid lite större frukostar på söndag. Vet faktikst inte varför just söndagar men känns som om att man har massa tid då och så får man lite tröst mat inför måndag. Idag blev det omelett och smoothie.  
 

Smooth

 

Header Ångest

Hej sötnosar! Jag har lite ångest över val av header. Har gjort två olika men kommer att göra ännu fler tills jag blir 100% nöjd. Men vilka av dessa ska jag ha tills vidare? Så himla tacksam för hjälp!♥
 
 
 
(det kommer inte att stå tillfällig header i den sista)

Knitted and High heels

 
 
Behöver jag ens säga något? Stickat är det snyggaste och mysigaste klädesplagg som finns. Särskilt i den creme färgen ovanför. Införskaffar minst 10 stickade tröjor, halsdukar eller annat stickat inför hösten och vintern. Det får gärna vara oversized men tight är lika snyggt. Färgen på skorna på sista bilden is to die for. Om jag inte hade blivit över 180 cm i klackar så skulle jag förmodligen leva i dessa, ursnygga och ser väldigt bekväma ut för att vara pumps.
Vad tycker ni?

Vuxenpoäng

Har tjänat några vuxenpoäng och det kommer nog bli någrq till under dagen/kvällen. Gick upp och handlade mat och ska även laga middag ikväll, hur många poäng kan det vara? Nu ska jag äta lunch och kolla på någon film. Puss Puss

Myggskär

För ungefär ett år sedan åkte jag, Hanna och hennes familj till myggskär. Det ligger långt ut i skärgården nära Gotska sandön. Hittade några bilder på datorn från när vi var där och fixade till dom lite. 
 
 
Blir så arg över blogg.se kvalite på bilderna.. Önskar att ni kunde se "orginal" bilderna.

Eyes Lips Face

Sitter och kikar lite på smink och tillbehör. Fina Cassandra tipsade mig om en hemsida som säljer bra och billigt smink! Concealer för 17 kr till exempel, tips! LÄNK --> eyeslipsface 
Klicka på bilden så kommer du direkt till hemsidan!

Dagens Låt

Eller snarare månadens låt, kanske till och med årets låt. Nej men den är grym! Spelas högt och flitigt i mina lurar.
The Script ft. will.i.am - Hall of Fame

Kärlek till satsumas

Älskar satsumas. Föräter mig nästan på det varje höst. Kan äta i princip hur många som helst. Man blir ju inte mätt direkt.. så äter typ... 10.. 13.. 16 på en kväll.. ibland..
 

Frukost

Idag blev det hallon & mango smoothie till frukost. Orkade inte fixa något mer komplicerat. Hade tid hos vårdcentralen klockan 08.20 men det besöket gjorde ingenting bättre. Jag har haft jätte ont i mitt långfinger sedan i fredags och smärtan har bara blivit värre. Läkaren sa bara att jag inte skulle anstränga fingret och om det inte har blivit bättre efter 10 dagar så skulle jag komma tillbaka.. Tack så mycket för hjälpen. Som om att jag inte redan har väntat i en vecka. 
 
Kort skoldag iallfall. Slutar 10.50 men måste käka något också. Skriver mer när jag kommer hem♥
Förlåt för oskärpan i bilderna men tog dom i morse med mobilen så.. 

Romantic Light

Jag har TOTAL fastnat i att lära mig massa nya saker i photoshop. Nu testade jag på att fixa till ett fint romantiskt ljus. Är så inne i detta nu så jag glömmer helt bort allt annat, till och med att plugga.. Ska bara testa några saker till sen ska jag sluta. Blir så taggad av att allt sätter sig i huvudet och att jag faktiskt lär mig något och kommer att ha sån sjukt bra använding av detta.Här kommer en bild som är tagen av mig för ett år sen.
 

Svar - Hemsidan

Fick en fråga angående hemsidan där man får tips om att redigera bilder. En sak bara innan jag lägger upp länk. Man måste ha photoshop för att kunna göra det som tjejen skriver om eftersom att det är det programet som hon visar hur man redigerar. LÄNK ---> Photoshoprecept
 
 

Torka aldrig tårar utan handskar

Har ni sett serien? Tänkte köpa boken redan innan den kom ut men det har inte blivit av. Hade lite tid att döda idag med pappa så vi gick runt på stan och så köpte han denna till mig. Jag ska läsa den först och sen får pappa läsa. Blir så sjukt berörd av serien så kommer säkert bli ännu mer berörd av boken. Ser verkligen fram emot att få börja läsa den ikväll. Tipsar om denna bok redan nu för jag vet att den kommer vara bra, haha! Om ni inte redan har den så se verkligen till att skaffa den!

Design

Hallo. Håller på att fixa lite med designen. Kommer upp en ny header snart också så håll ut! Puss
En bild på mig.. Just because♥

Autumn

Hur vacker är inte hösten? Älskar alla olika färger och till och med när det är regnigt och kallt så lyser träden upp allt. Tog några bilder med min iPhone på väg hem från skolan. Fick också en ide och blev jätte inspirerad och taggad inför ett framtids projekt.  
(Inte världens bästa kvalite på bilderna eftersom att de somsagt är tagna med min telefon..)
 
 

Torg - Vintage

Två bilder från när jag och några klasskompisar skulle fota torg till en uppgift. Har fixat till dom lite i photoshop efter att Cassandra visat mig en underbar hemsida. Taack♥
 

All Pink

Det här är dom träningskorna som jag kämpar för att få! Har mejlat runt som en galning så nu får jag bara vänta och se.. 
 

Som Första Gången

Det känns så konstigt att åka hem till pappa efter att ha varit hos mamma i över en månad. Kommer nog åka fel. Fyra stationer kvar, missa inte! Världens kortaste dag idag. Slutade vid elva och drog till forum med Cassandra för att käka lunch. Myys. SÖS idag igen då, tagga. Skriver lite senare igen. Puss


Säg Aldrig

No shit att jag ska gå och bryta en nagel också! Godnatt från en arg och trött Elina.


Söndag

En av dom sämsta söndagarna någonsin. Skulle vara lite söndagsmysig och baka bullar och brände mig rejält på plåten. Fick sitta med tummen i iskallt vatten från klockan 2 till att jag gick och la mig. Då böt jag till en is klamp. Fick sova med den. Bekvämt.
Nu sitter jag i skolan och min mage kurrar. Ge mig mat.


Saturday

Igårkväll kom Honey hit och mös framför X-factor. Vi gjorde varmchoklad och gjorde massage, standard. Idag kom Jossan förbi och bjöd ut mig, ahha. Vi tog en långpromenad och drog också upp deras båt. Skulle ändå ut och gå men mycket roligare och mysigare med sällskap♥
Hot chocolate for Hot girls♥

Ny Kategori - Inspiration

Har gjort en ny kategori som heter Inspiration där jag kommer ladda upp lite inspirations bilder då och då. Antingen i collage eller enskilda bilder. Kommer båda vara mina egna för att kanske få er lite inspirerade men även från olika hemsidor och bloggar för att inspirera både mig och er. Enjoy! 
Collage - Jag
Bilder - We♥it

Live While We're Young

 Käärlek

Nastygal

Cravings från nastygal. Känner bara yes yes yes, snälla ge mig pengar så att jag kan köpa dessa!

Power Walk

Tog en power walk i det fina men sjukt kalla vädret. Blev en snabbis för min mage skriker efter mat. Har precis fixat lunch så ska äta och ta det lugnt.  
 
Peace Out

20121012

Vaknade för tidigt för att ha sovmorgon. Känner verkligen inte för att göra någonting idag. Ska nog gå ut på en promenad snart innan lunch eller nåt. Sitter och kollar på *Tjenare kungen* men är så sjukt hungrig. Vi hörs sen!♥
Känner mig lite så här idag.

Thursday

Kom precis hem från en jätte mysig kväll med bästis. Vi träffades och pratade massor och gick på bio. Vi såg Ted. Sjukt bra! Skrattade och grät. Vi har inte träffats "på riktigt", om ni förstår vad jag menar, på jätte länge! Har så många fina vänner som jag vill träffa men tiden räcker ju aldrig till! Har i alla fall haft en fin dag. Förutom skolfoto dårå. Vi kan stryka den biten.
Sovmorgon imorron. Godnatt!


All Black

Asså seriöst. Vad är det för fel på mig ibland? Efter skolan skulle jag dra till forum och fixa några grejer. Var hamnar jag då? I centralen. Jag och Cassi tog fel buss. Skrattade hela vägen och bah "kul, kommer komma hem vid halv nio, tjoho. Jag har ju inte alls plugg eller så." Gjorde ialla fall mina "ärenden" i stan istället. Smidig tjej jajemen. Klar med plugget nu så passade på att blogga lite. Detta köpte jag idag. All black and basic. 
 
Basic långärmad svart tröja 99 kr
Liquid eyeliner 39 kr (inte helt hundra på priset)

I Don't Care

Sitter och fryser arslet av mig i skolan och taggar att vi slutar halv fem. Måste plugga när jag kommer hem och köpa några saker i forum innan. Orkar inte.. Puss hej
Saknar min bebis♥

Needy

Behöver sömn. Vill inte ha mer plugg. Har precis kollat på en av dom bästa filmerna (enligt mig), Friends with benefits. Låång dag imorron, foto och ljudproduktion. Säger godnatt nu för orkar inte blogga mer idag finingar. 
 
FilmtipsFilmtipsFilmtipsFilmtipsFilmtipsFilmtipsFilmtipsFilmtipsFilmtipsFilmtips
 
 
 
 
Peace Out

Back

Kort dag. Slutade för en halv timme sen, är på väg hem nu för att käka lunch och plugga. Ska till SÖS igen klockan tre. Blir förmodligen mer plugg efter det. Skriver igen när jag kommer hem. Puss

(Hade ingen passande bild så tåg bara en från kamera albumet)


Måndag 20121008

Hata måndagar ja. Snälla gud gör mig förkyld. Vill verkligen ha två dagar hemma i sängen denna vecka. Känns inte som om att helger räcker. Blir ingen kör ikväll. Har haft otroligt ont i magen hela dagen och känner mig så låg och trött. Kanske en förkylning på gång? Nu blir det plugg och middag♥
En random bild från myggskär

We♥it

Några av mina ♥ från weheartit.com Följ mig Elinaroosen 

Morning

Morgon smoothie♥

Stay Strong

Det var verkligen bara en liten dipp igår kväll. Känns bättre nu. Är fortfarande sjukt sressad över läxor och så men det fixar jag alltid till slut. Har fått ganska mycket gjort idag. Sov ut och käkade Smoothie och äggröra tillfrukost. Har hunnit plugga och städa rummet, skönt och få det gjort. Blev sugen på pizza.. Får så konstiga cravings ibland.
 

Emptiness

Känner verkligen inte för att blogga just nu. Orkar inte lägga upp bilder på fina och bra saker från mitt liv när det inte stämmer in på hur allting egentligen är. Kanske bara känner så här just nu men därför vill jag spara mig till dom bra dagarna. Vi hörs när allt är lite bättre.


Let's Go

Drar ut och springer lite och sen blir det höst fotografering. Skriver lite senare och lägger upp bilder♥
 
Peace Out

Tomorrow

Hej! Gör som alla andra och lägger upp en kanelbullensdag bild. Ledig imorron. Det blir träning, plugg och lite fotografering♥
 
Peace Out

Oktober

Äntligen höst, eller nåt. Är så fruktansvärt trött. Vill bara ligga kvar i min varma säng hela dagen. Te och film, ja tack. Sitter just nu i skolan och har ljudproduktion. Blev precis klar med en uppgift och det känns så jävla gött! Kanelbullens dag idag då! Fick en bulle av fina Johanna♥ Made my day. Men det var ju lätt inte min sista för idag.. Hehehehe
Fin höstbild från we♥it
 
 
Peace out

SÖS

Sitter just nu i väntrummet på SÖS, ska träffa några personer och prata om min mage och livet i allmänhet haha. Måste verkligen plugga när jag kommer hem så skriver förmodligen mer imorron.

Peace out


RSS 2.0